PARANOJA U SAD: Seksi voditeljka Putinov špijun?
Foto: AP, Instagram

Ruska starleta ispitivana

PARANOJA U SAD: Seksi voditeljka Putinov špijun?

Planeta -

Manekenka, voditeljka i Plejbojeva zečica Viktorija Bonja zadržana je na aerodromu u Los Anđelesu, a policija ju je optužila da špijunira za ruskog predsednika.

LOS ANĐELES - Viktorija Bonja (37), seksepilna ruska manekenka i TV voditeljka, zadržana je na aerodromu u Los Anđelesu pod sumnjom da je špijunka.

Bonja kaže da su je policajci na aerodromu izdvojili i odveli na ispitivanje nakon što je u njenom prtljagu pronađena kartica kompanije koja se bavi proizvodnjom malih špijunskih video-kamera.

Očekivala deportaciju"Ispitivali su me o Vladimiru Putinu, predsedniku Rusije i o KGB ", kaže ona i dodaje:"To je bio zaista veliki udarac za mene. Mislila sam da će me uhapsiti i deportovati po kratkom postupku. Kada sam im objasnila ko sam i čime se bavim, onda su počeli da pričaju o ruskim špijunima i KGB."

Bonja, koja je nedavno objavila da se rastaje od dečka Aleksa Smurfita, sina poznatog irskog biznismena, otkriva da je zadržana prilikom skeniranja prtljaga.

"Odmah su počeli da me bombarduju s pitanjima da li sam špijun. U početku sam se smejala jer je zvučalo kao šala, ali kada su me treći put pitali isto, shvatila sam da su ozbiljni. Kada sam im pokazala moje naloge na Instagramu i Tviteru, shvatili su da sam manekenka i da nisam špijun."

Rođena u SibiruBonja, koja se slikala za Plejboj, ima 1,9 miliona pratilaca na Tviteru i više od pet miliona fanova na Instagramu. Rođena u Sibiru i živi u Monaku.

Kad je napunila 16 godina, preselila se u Moskvu, gde je radila kao konobarica. Postala je poznata 2006, kad je ušla u jedan rijaliti i tu ostala 10 meseci. Nakon toga njena karijera krenula je uzlaznim putem. Viktorija s partnerom ima ćerku Angelinu.

Crvenokosa špijunkaJEDNA JE ANA ČEPMENNajpoznatija ruska špijunka svakako je crvenokosa Ana Čepmen, koju su američke vlasti uhapsile u junu 2010. sa još devet ruskih državljana.Čepmenova, koja ima i britansko državljanstvo, ubrzo je proterana iz SAD i u Rusiji je zajedno s kolegama dočekana kao heroj. Dobila je i orden od Dmitrija Medvedeva, tadašnjeg predsednika Rusije. Nakon što se vratila u Rusiju, Čepmenova je ostala bez britanskog državljanstva. Radila je kao šef kancelarije za mlade, bila je manekenka, vodila je i jednu zabavnu emisiju na televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SILA 3. epizoda: Tajfun - najveća nukelarna zver ispod mora!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja