(VIDEO) PERVERZNI LORD OPTUŽUJE: Toni Bler je s Bušom imao ljubavnu aferu!

Šok: Britanski plemić na kokainu ispričao prostitutkama

(VIDEO) PERVERZNI LORD OPTUŽUJE: Toni Bler je s Bušom imao ljubavnu aferu!

Planeta -
Zamenik šefa Gornjeg doma Parlamenta Džon Sjuel, koji je uhvaćen kako se drogira s dvema ženama, rekao im da je bivši premijer Britanije bio zaljubljen u nekadašnjeg lidera SAD

LONDON - Britanski lord Džon Sjuel (69), zamenik predsednika Gornjeg doma Parlamenta te zemlje, koji je uhvaćen kako šmrče kokain i orgija s prostitutkama, u novoobjavljenom snimku izneo je neverovatne tvrdnje o svom bivšem prijatelju i šefu Toniju Bleru.

Naime, Sjuel na snimku sedi u svom stanu u Londonu noseći samo narandžasti brushalter i žensku kožnu jaknu, a dok puši cigaretu, priča prostitutkama da su nekadašnji britanski premijer Bler i bivši američki predsednik Džordž Buš bili u ljubavnoj vezi.

- Bler je strašno pogrešio s politikom u Iraku. Ušao je u rat u toj zemlji jer je imao tu vrstu ljubavne afere sa Džordžom Bušom. Bio je zaljubljen u Buša - govori Sjuel i dodaje kako je Bler uspeo da zbog svega toga zaradi mnogo novca.

- Očigledno je i dobro radio neke poslove. Ali mislim da je imao i problema sa ženom Čeri. Ona je opterećena novcem - priča lord kokain, kako su ga već prozvali.

Inače, nakon objave prvog članka u listu San razvratni Sjuel je podneo ostavku, a o tom slučaju je pokrenuta i istraga. Podsetimo, on je u svoj stan u Londonu doveo dve prostitutke i za njihove usluge im platio po 280 evra. Čitave orgije snimila je jedna od njih. Na snimku se vidi kako Sjuel šmrče kokain, a sve „začinjava“ votkom i viskijem.

Inače, lord je bio u Blerovim laburistima, a on ga je 1997. postavio za ministra za Škotsku, a titulu lorda nosi već 20 godina. Njegovu ostavku je prihvatio britanski premijer Dejvid Kameron, međutim, mediji pišu da je on i dalje član Doma i da ne namerava da se povuče iz njegovog sastava.

Lord Džon Sjuel foto prinstcreen The Sun
Lord Džon Sjuel foto prinstcreen The Sun

Ispljuvao sve britanske političareKAMERON JE ISFOLIRAN I POVRŠAN LIKRaskalašni lord Sjuel u spornom video-zapisu je, pored Blera i Buša, isprozivao i mnoge druge političare, pre svega britanske. Za premijera svoje zemlje rekao je da je najnesposobniji šef kabineta svih vremena i da je izuzetno površan.- Ništa nije bolji ni Boris Džonson. On je komedija, svi na našeg gradonačelnika Londona gledaju kao na se.onju - naglasio je Sjuel i dodao da je običan idiot i nekadašnji prvi ministar Škotske nacionalne partije Aleks Salmond.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja