POGREŠAN BROD: Pijani Englezi pošli na turističku vožnju, završili u ruskoj vojnoj bazi u Siriji
Foto: Printscreen YouTube

Genijalci

POGREŠAN BROD: Pijani Englezi pošli na turističku vožnju, završili u ruskoj vojnoj bazi u Siriji

Planeta -

Luis Elis (25), Aleks Mekormik (19) i Džejms Volmen (23) pijančili su cele noći u kiparskom odmaralištu Aija Napi, a kad se poslednji klub ujutro zatvorio, pala im je na pamet genijalna ideja da se provozaju turističkim brodićem i gledaju delfine.

"Oko nas su sve bili stranci i već smo bili na dobrih pola puta od ostrva kad sam pitao 'kako to da smo se toliko udaljili od kopna", priča Elis dodajući da su sva trojica bili mamurni.

"U tom trenutku smo se baš udaljili i samo smo se zgledali i pitali se - koji ku.ac sad da radimo?", dodaje Aleks.

"Zapaničili smo i počeli da vičemo onim ljudima 'morate da se vratite nazad!' Prošli su sati dok se nismo obreli na ovom mestu i zapitali se - gde smo, koji moj?"

Na pristaništu su im rekli da ne mrdaju s broda, a onda su ih odvezli u rusku vojnu bazu. Sad već trezni Englezi i dalje nisu pojma imali gde su, pa su se šokirali kad su se ulogovali na Fejsbuk. Kao svoju lokaciju dobili su grad Tartus u Siriji. To je druga najveća luka u Siriji i glavni grad istoimene pokrajine, inače udaljen samo 50 kilometara od ratom uništenog Homsa i lokacija na kojoj Rusi imaju svoju ratnu luku.

"Tada smo zapravo shvatili gde smo. Ispričali smo Rusima šta se dogodilo, a oni su se valjali od smeha."

Ruski vojnici su čak pristali da se slikaju s ovom trojicom mamurnih i zatim im našli brod za Kipar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track