POLICIJA U ŠOKU: NLO pao u londonskom predgrađu!
Foto: Facebook/Kingston Police

Misterija u Velikoj Britaniji

POLICIJA U ŠOKU: NLO pao u londonskom predgrađu!

Planeta -
Policija je ostala zbunjena pojavom olupine NLO u sred londonskog predgrađa

I definitivno, ova letalica če ostaviti mnoge teoretičare zavere zainteresovane gde su "oni" iz letalice i da li lutaju slobodno po glavnom gradu Velike Britanije, ko zna možda planiraju neki sastanak u Bakingemskoj palati?Ili, ovo bi mogla da bude napuštena peć. Mada nije prilično jasno šta radi nasred puta u Londonu.Policija Kingstona postavila je slike na njihovoj zvaničnoj stranici u pokušaju da raščiste ovu situaciju.

Have Kingston Police recovered the first UFO!?Last night at around midnight a concerned member of the public called us...

Posted by Kingston Police on Saturday, October 17, 2015

Oni su napisali sledeće:

" Sinoć oko ponoći zabrinuti građanin nas je pozvao tvrdeći da nepoznati objekat na vatru stoji na sredini puta. Policajci su došli na lice mesta zajedno sa vatrogascima i nisu mogli da veruju svojim očima! Policajci koji su bili tamo opisali su mesto kao da im izgleda da se srušio NLO!"

nakon zdrave rasprave na društvenim mrežama, policajci su bili srećni što su došli do zaključka da je NLo bio zapravo - pica peć, ali i dalje pokušavaju da shvate kako je završila zapaljena u sred ulice.Možda je to bio samo neki deo protesta?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track