(VIDEO) RAZOTKRIVENA MISTERIJA POSLE 13 GODINA: Užasna smrt verenika u HRIŠĆANSKOM KAMPU!
Foto: Kancelarija šerifa Sonoma Kaunti

Jezivo

(VIDEO) RAZOTKRIVENA MISTERIJA POSLE 13 GODINA: Užasna smrt verenika u HRIŠĆANSKOM KAMPU!

Planeta -

Skoro 13 godina nakon njihovog ubistva, može biti pravde u slučaju ubistva čoveka sa Novog Zelanda i njegove verenice na plaži u severnoj Kaliforniji.

Vlasti u Sonomi kažu da je 38-godišnji Šon Galon, koji je već iza rešetaka zbog navodnog ubistva brata, otkrio informacije o smrti Džejsona Alen i Lindzi Kašel. Oni su ubijeni dok su spavali na plaži duž Pacifika u blizini grada Džener u avgustu 2004. Te informacije, kako kaže policija "nijedna druga osoba nije mogla znati." U to vreme 26-godišnji Alen i njegova 23-godišnja verenica su bili savetnici u hrišćanskom kampu.

Detektivi takođe kažu da su se prikupili druge dokaze koji povezuju čoveka iz Forestvila sa zločinom, a da Galon nije imao druge veze sa ubijenim osim da im je "slučajno" pucao u glavu. Galon je uhapšen 25. marta na osnovu optužbi za pucanje na svog mlađeg brata, i trenutno se nalazi u zatvoru bez prava na kauciju.

Na brifingu u petak, Šerif Stiv Freitas iz okruga Sonoma je rekao da Galon još nije optužen u slučaju Alena / Kašela, i da čeka završetak istrage njegovog odeljenja i dostavljanje predmeta kancelariji okružnog tužilaštva.

(whtc.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track