POSLEDNJA ŽELJA NAJMLAĐE ŽRTVE U MANČESTERU: Samo je htela da vidi svoju majku
Foto: Printscreen Tweet

Srceparajuće

POSLEDNJA ŽELJA NAJMLAĐE ŽRTVE U MANČESTERU: Samo je htela da vidi svoju majku

Planeta -

Najmlađa žrtva napada u Mančesteru zvala se Sofi Rouz i imala je samo osam godina. Na koncert Arijane Grande došla je u pratnji svoje majke i sestre, koje su u bolnici.

Čovek koji joj je pružio prvu pomoć ispričao je potresnu priču o trenucima koje je proveo sa ranjenom Sofi Rose.

Paul Reid, koji ju je pronašao, bio je na koncertu Arijane Grande već je bio izašao iz arene kada je čuo eksploziju bombe unutra. Potrčao je nazad u arenu, jer je, kako kaže, jednostavno znao da se radi o terorističkom napadu, piše Dejli mejl.

Pronašao je ranjenu Saffie i uzeo je u naručje kako bi je smirio u haosu koji je vladao u areni. U suzama je za londonski San ispričao trenutke u kojima je u areni vidio komade ljudskih tela razbacane po podu kako je pronašao Sofi.

"Bila je malena, umiruća devojčica i samo je htela svoju mamu. Bilo je tako poražavajuće", rekao je. "Pitala je gde je njena mama. Rekao sam joj da se ne brine i da ćemo je brzo pronaći. 'Ne brini se, rešićemo sve. Bićeš dobro'", utešio je.

"Noge su joj bile raskomadane, imala je rupu iznad kuka iz koje nije krvarila i imala je veliku povredu na glavi", ispričao je potreseno.

Sa policajcima je od reklame napravio nosila na koja su stavili Saffie i iznijeli je do hitne pomoći. Ispričao je kako je nikada neće zaboraviti. Majka ne zna da je ostala bez kćeri, a sestra u stanju šoka.

(Index.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : Kako će vas kazniti ako se ne odazovete na vojnu vežbu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track