POTRAGA ZA PROŠLOŠĆU: Žena sa amnezijom traga za svojim identitetom, FBI nemoćan!
Foto: Fejsbuk

Želi da upozna svoju porodicu

POTRAGA ZA PROŠLOŠĆU: Žena sa amnezijom traga za svojim identitetom, FBI nemoćan!

Planeta -
Žena pronađena u Kaliforniji pati od amnezije i nema pojma ko je bila do sada, ali krenula je u onlajn potragu za svojom prošlosti

NJUJORK - Ženu koja se odaziva na ime Sem i za koju se veruje da je Australijanka pronašli su ranije ove godine vatrogasci u južnoj Kaliforniji.

Prema stranici na Fejsbuku koju je otvorila Sem, doktori tvrde da je veliki tumor možda obrisao njeno pamćenje. Interpol je dodao u svoju međunarodnu bazu podataka nestalih osoba, tvrdeći da je reč o ženi u 50-im godinama koja govori engleski i francuski jezik.Sem se ne seća ko je ni odakle je.

"Ne sećam se ničega. Kako sam dospela ovde. Nisam imala ništa sa sobom. Nikakav nakit. Ni torbicu, ništa", izjavila je pre nekoliko dana Sem u televizijskom intervjuu i dodala:"Preko mog pamćenja kao da se nadvila gusta magla. I ja ne mogu da vidim ništa ispod nje".

foto: Facebook
foto: Facebook

Jedino čega se Sem seća je plivanje na plažama u Pertu, Kaimsu, Bajron Beju i na Havajima, napisala je na društvenim mrežama gde se nada da će proširiti priču i da će je možda uočiti neki član porodice ili prijatelj, koji bi mogao da se javi. Kad je pronađena u februaru, Sem je bila u skoro nesvesnom stanju. Ubrzo joj je dijagnostifikovan rak jajnika u trećem stadijumu, pa su doktori uklonili tumor veličine odbojkaške lopte.

Sem, koja govori s blagim australijskim naglaskom, kaže da se najviše boji da će umreti pre nego sama otkrije ko je, ali i pre nego što je lociraju porodica i prijatelji.Čak i FBI radi na njenom slučaju, zasad nema nikakvih tragova koji bi vodili prema otkriću ženinog identiteta.

(BBC/Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track