PREDSEDNIK SAD OTKRIO TAJNU DUGOVEČNOSTI: Evo kako planira da doživi STOTU
Foto: FonetAP

Originalno

PREDSEDNIK SAD OTKRIO TAJNU DUGOVEČNOSTI: Evo kako planira da doživi STOTU

Planeta -

Američki predsednik Donald Trump dosad je izgovorio mnogo 'bisera'. Po poslednjem u nizu, piše američki časopis, njujorški multimilijarder veruje da se ljudi rađaju sa ograničenom količinom energije, kao baterije, i da ne bi smeli trošiti vežbanjem ukoliko žele da živje dulje.

Ova je 'misao' objavljena u sklopu dužeg teksta o Trampovim životnim navikama što ga je na svojim stranicama objavio Njujorker.

"Nebrojena su nagađanja o Trampovu fizičkom i mentalnom zdravlju, delimično i zato jer o tome imamo malo činjenica. Tokom kampanje njegovi saradnici objavili da je visok 192 cm i da teži 107 kilograma, što ne znači da spada u grupu gojaznih osoba, ali u svakom slučaju ima višak kilograma", piše magazin.

Kada govori o sebi Tramp kaže da "nije velika spavalica" te tvrdi da spava između tri i četiri sata. Najdraža hrana su mu "dobar biftek i obrok iz restorana brze hrane".

Povremeno odigra partiju golfa jer smatra da u svetu vlada pogrešno uverenje o tome da je vežbanje korisno.

'Ma baš suprotno, svaki je čovjek poput baterije... rođen je sa ograničenom količinom energije', smatra Tramp.

Obavljanje funkcije predsednika Sjedinjenih Država bez sumnje je veoma stresan posao i verovatno uzima danak u zdravlju.

Ali za razliku od Trampova prethodnika Baraka Obame kojega se moglo videti kako redovno trči, aktualni predsednik "čuva" energiju tek povremeno igrajući golf. Tako, izgleda, želi doživeti stotu.

(Tportal)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: TOP 10 najvećih “bisera” Donalda Trampa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track