PREMIJER ŠARMER: Trudo redom osvaja dame
Foto: Reuters

Kanadski premijer ima i stas i glas

PREMIJER ŠARMER: Trudo redom osvaja dame

Planeta -

Stasiti političar izaziva brojne zaljubljene poglede na sastancima sa najuticajnijim svetskim damama poput Angele Merkel ili Elizabete II

LONDON - Ako su oči ogledalo duše, onda je kanadski premijer Džastin Trudo (45) napravio darmar među najuticajnijim svetskim damama!

Stasiti Trudo, koji je visok 188 centimetara, našao se u centru pažnje medija prošle nedelje, kada su foto-reporteri prilikom njegovog sastanka sa Donaldom Trampom u Vašingtonu uhvatili nesvakidašnji detalj.

Naime, Trampova mezimica, ćerka Ivanka, majka troje dece i srećno udata, zaljubljeno je gledala Trudoa, što nije promaklo njihovim objektivima. Nekoliko dana kasnije slična scena se ponovila u Berlinu, gde je Trudoa dočekala kancelarka Angela Merkel. Kanađanin je i ovaj put pokazao da je pravi šmeker. Uspeo je da otopi poslovično ozbiljnu i strogu kancelarku, koja se u njegovom društvu čak i nasmejala. Merkelova od 1998. srećno živi u drugom braku sa Joakimom Zauerom, profesorom kvantne hemije u Berlinu.

Ubrzo su reporteri u arhivama pronašli i druge fotke na kojima se vidi da Trudo najuticajnije svetske dame ne ostavlja ravnodušnima. Tako su isplivale fotografije sa vojvotkinjom od Kembridža, kraljicom Elizabetom Drugom, kao i glumicom Emom Votson, koja se proslavila kao Hermiona u serijalu o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track