PRETIO CRNOGORCIMA: Moj sin nije terorista, ovde u Baru čeka posao!
Foto: Facebook

Majka crnogorskog ekstremiste negira da je on deo IS

PRETIO CRNOGORCIMA: Moj sin nije terorista, ovde u Baru čeka posao!

Planeta -
Porodica Baranina Damira Slakovića, koji je preko Fejsbuka zapretio da neće imati milosti prema Crnogorcima, tvrdi da on 2014. nije otišao u Siriju

Sprečene u poslednjem trenutkuDEVOJČICE S KOSOVA HTELE U ISDve devojčice iz kosovske opštine Vitina, stare svega 14 godina, pokušale su da uđu u Makedoniju, pa da odu do Sirije kako bi se priključile ekstremistima Islamske države (IS), ali sprečene su u poslednjem trenutku. Njih je bez dokumenata uhapsila kosovska policija.

Terorizam osveta zbog karikaturaNAPALI PRVI PUT U SADAmerička policija ubila je preksinoć dvojicu naoružanih napadača koji su pokušali da izvedu napad na izložbi karikatura proroka Muhameda u Gerlandu kraj Dalasa. Oni su zapucali i ranili jednog policajca, ali ubrzo su savladani i ubijeni.Izložbu je organizovala Pamela Geler, predsednica organizacije Američke inicijative za slobodnu odbranu. Njena organizacija je sponzorisala antiislamsku reklamnu kampanju širom SAD, a nagrada za najbolje karikature bila je 10.000 dolara. Događaju je prisustvovao i holandski desničar Gert Vilders.Nakon napada ekstremisti IS preuzeli su odgovornost za napad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track