(VIDEO) PROTEST: Tajna služba privodi Madonu zbog pretnji Trampu
Foto: Profimedia

Pevačica izjavila da želi da digne Belu kuću u vazduh

(VIDEO) PROTEST: Tajna služba privodi Madonu zbog pretnji Trampu

Planeta -

Kraljica popa tokom Ženskog marša nastavila prostačkim rečima da vređa 45. predsednika Amerike

VAŠINGTON - Tajna služba čiji je jedini zadatak da brine o bezbednosti predsednika Amerike pokrenuće istragu protiv pevačice Madone (58), koja je izjavila da želi da digne Belu kuću u vazduh!Kraljica popa je na protestu u Vašingtonu nastavila prostačkim rečima da vređa 45. predsednika Amerike.

Ženski marš je održan u više američkih i svetskih gradova dan posle inauguracije Donalda Trampa.

Obraćajući se prisutnima, Madona je psovala kao kočijaš, zbog čega su televizije koje su direktno prenosile protest bile prinuđene da se izvinjavaju svojim gledaocima.

- Besna sam. Da, mnogo sam razmišljala o tome da dignem Belu kuću u vazduh. Čak iako znam da to ništa ne bi promenilo. Ali ne smemo da padnemo u očaj - poručila je nekad vrlo popularna pevačica.

Na reakciju nadležnih nije se dugo čekalo. Iz Tajne službe je potvrđeno da je istraga pokrenuta:- Svesni smo komentara koje je Madona izrekla. Konačna odluka o tome da li će protiv nje biti pokrenuta optužnica zavisi od kancelarije generalnog tužioca - saopšteno je iz Tajne službe.

Pevačica je uoči izbora u SAD ponudila oralni seks svima koji glasaju protiv Trampa. Da nije samo Madona izgubila kompas nepristojno vređajući Trampa, pokazala je i glumica Ešli Džad. Ona je optužila novog predsednika SAD da ne poštuje žene i da ima vlažne snove o svojoj kćerki Ivanki. U maršu žena protiv Trampa učestvovali su još i reditelj Majkl Mur, pevačica Kejti Peri, glumice Skarlet Johanson i Šarliz Teron.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja