(VIDEO) PUTIN BOLJI I OD DEDA MRAZA: Ruski predsednik tinejdžerki poklonio predivnog konja!
Foto: Facebook Глория Колесникова, AP

Izuzetan poklon

(VIDEO) PUTIN BOLJI I OD DEDA MRAZA: Ruski predsednik tinejdžerki poklonio predivnog konja!

Planeta -

MOSKVA - Ruskinja Glorija Kolesnikova (18) nedavno je poslala pismo svom predsedniku Vladimiru Putinu, u kojem mu je napisala da joj je san da ima konja, pa joj je on, u maniru koji prevazilazi i čuvenog Deda Mraza, lično poslao crnog pastuva.

Učenica iz Stavropoljskog kraja još u martu 2016. godine poslala je pismo ruskom predsedniku, u kojem je opisala kako joj je san da ima crnog pastuva iz karačajskog soja, sa severnog Kavkaza.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

- Nisam očekivala nikakav odgovor, ali je onda stiglo pismo da Putinova administracija razmatra moj zahtev. Posle nekog vremena, javili su mi se i predstavnici ministarstva poljoprivrede Stavropolja, koji su pokušavali da me odgovore od ideje da čuvam konja, ali sam im objasnila da te konje jašem svake godine na odmoru i da mi je san da imam jednog takvog - ispričala je Glorija, učenica završnih razreda srednje škole.

Ona je tokom leta čak i otišla u Moskvu da radi i zaradi za konja, ali kad se vratila kući u septembru, stiglo joj je obaveštenje da će konja ipak dobiti.

- Ljudi iz lokalnih vlasti su nam ispričali da ih je Putin lično zvao i rekao da moraju da mi pomognu, inače će snositi posledice. Konj je u novembru stigao do mene - ispričala je ona i dodala da priča o poklonu nije otkrivena do pre dva dana i da se sad svi mediji raspituju o Putinovom dobročinstvu.

Crni pastuv je u čast šefa Kremlja dobio ime Prezident.

Glorija ima još jednog ljubimca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track