SAUDIJSKA PRINCEZA TERALA RADNIKA U PARIZU DA JOJ LJUBI NOGE: A onda naredila da ga osakate i ubiju
Foto: Profimedia

Skandalozne optužbe

SAUDIJSKA PRINCEZA TERALA RADNIKA U PARIZU DA JOJ LJUBI NOGE: A onda naredila da ga osakate i ubiju

Planeta -

Saudijska princeza izazvala je cunami besnih opaski na društvenim mrežama, nakon što je objavljeno da je navodno terala jednog pariskog dekoratera da joj poljubi noge i rekla telohraniteljima da "osakate" i "ubiju" radnika.

Incident se dogodio prošlog leta, ali je postao poznat javnosti ove nedelje, nakon što je žrtva podnela zvaničnu žalbu francuskim vlastima.

Čovek, čije je ime nepoznato, tvrdi da je bio pozvan na u princezinu rezidenciju, u prestižnom 16. okrugu Pariza, da uradi neke osnovne dekoracije, objavile su novine Le Poa (Le Point).

(FOTO) OVO JE PRINCEZA IZ ZEMLJE SIROTINJE: Njeno bogatstvo veće je od 10 milijardi dolara

Nakon što je došao, počeo je da slika sobu za dekoraciju, što je standardna procedura zbog mogućnosti da se vrati nameštaj tamo kada se posao završi.

Princeza je, međutim, optužila dekoratera da planira da proda slike medijima i izgubila živce. Prema njegovoj tvrdnji, dva naružana telohranitelja su ga uhvatili, vezali ruke, udarili ga u glavu i naterali da klekne i poljubi nožne prste žene.

ŠPANCI SPREMAJU ZATVOR SVOJOJ PRINCEZI: Preti joj 8 godina zbog utaje poreza

Dekorater je, takođe, rekao da je princeza naredila telohraniteljima da "ubiju psa jer on ne zaslužuje da živi".

Dekorater kaže da je ovo trajalo oko četiri sata pre nego što je treći telohranitelj stigao, uzeo kopiju njegove lične karte i izbacio ga napolje, i rekao mu da se nikada ne vrati vrati u 16. okrug.

Čovek je kasnije tražio isplatu oko 21.000 dolara za posao koji je je već bio uradio, i za njegovu opremu, koja je još uvek u stanu. Ali odgovor nije nikada dobio.

On je takođe prijavio incident francuskoj policiji, pokazujući modrice na glavi, koje su izazvane napadom. Pariski tužilac još uvek nije naznačio da li će žalba čoveka biti ispitana.

Dok neki komentatori na Tviteru izražavaju nadu da će "pravda prevazići diplomatske prepreke" i da će biti neimenovana multimilionerska ćerka bivšeg saudijskog kralja Khaled biti kažnjena - većina primedbi su daleko od diplomatskih.

Ljudi predlažu niz mera kojima bi "malu princezu-tiranina naučili manirima", kao što je deportovanje ili oduzimanje stana gde se incident dogodio.

Mnogi su rekli da činjenica da se navodni događaj desio u Francuskoj "strašna", a neki su sarkastično primetili da je "Sve dobro jer... Francuska će uskoro biti kolonija ludih Alah-sledbenika."

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track