SIN RUSKOG OLIGARHA PROGOVORIO O UBISTVU MAJKE: Terala me na seks, pa sam isterao đavola iz nje
Foto: Youtube/Printscreen

Bio na drogama

SIN RUSKOG OLIGARHA PROGOVORIO O UBISTVU MAJKE: Terala me na seks, pa sam isterao đavola iz nje

Planeta -

Sin ruskog oligarha brutalno je ubio majku u ruskom hotelu u decembru prošle godine. On tvrdi kako je to učinio jer je želeo da "izbaci đavola" iz majke koja je, navodno, želela s njim da ima polni odnos.

Jegor Sosin (19) brutalno je izudarao i zadavio Anastasiju Novikov-Sosin (44), bivšu suprugu građevinskog mogula Igora Sosina, u apartmanu hotela u Kazanju.

"Udarao sam je u lice, a udarci su bili jaki", otkrio je Jegor istražiteljima i dodao da je sigurno nije udario “manje od 20 puta”. "Plakao sam kada sam je udarao i bio sam svestan da je ubijam", izjavio je.

Jegor je ubistvo najpre priznao osoblju hotela Korston. Bio je vidno pod uticajem droga. "Prema njegovim rečima, pokušala je da ga nagovori na intimni odnos i dala mu neke tablete. Sosin je kazao da je odbio seks i da je izbacio đavola iz nje. Prema preliminarnim nalazima, jegor pati od paranoidne šizofrenije koja mu je dijagnostikovana.

Otac Igor bio je u dobrim odnosima s bivšom ženom Anastasijom, a zajedno su bili zabrinuti za zdravstveno stanje sina Jegora. Majka je jednom prilikom nazvala Igora i kazala mu kako Jegor ima žurku u stanu i da se drogiraju. Jedan psiholog je otkrio kako ga je Anastasija kontaktirala samo nekoliko dana pre smrti jer je bila zabrinuta zbog svog sina. Otkrio je kako mu je Anastasija rekla da je saznala da se Jegor drogira i čudno ponaša. Bojala se da ga ostavi samog i da ima neke čudne prijatelje. Kada mu je prigovorila zbog droge Jegor je počeo agresivno da se ponaša prema njoj.

Svedoci tvrde kako su se majka i sin na dan ubistva glasno svađali i da su neki hteli da pozovu policiju. Međutim, osoblje hotela pozvalo je policiju tek kada su Jegora pronašli kako hoda u donjem vešu po hotelu. Tada su u sobi otkrili stravičan prizor.

(Dejli mejl/Top news.ru)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track