SLOVENAC OTKRIO MRAČNU TAJNU MELANIJE TRAMP: Jugoslovenka radila kao poslovna pratnja u Italiji!
Foto: Profimedia

Šokantno

SLOVENAC OTKRIO MRAČNU TAJNU MELANIJE TRAMP: Jugoslovenka radila kao poslovna pratnja u Italiji!

Planeta -

Donald Tramp i njegova supruga Melanija pričaju da su se prvi put sreli u njujorškom klubu "Kit Kat" 1998. godine.

Ona je bila mlada, 28-godišnja slovenska manekenka Melanija Knavs, a on uspešan 52-godišnji milijader, na glasu kao veliki zavodnik. Ne zna se šta joj je tom prilikom rekao, no ubrzo joj je ostavio svoj privatni broj telefona i par je počeo da se viđa.

Vezu su krunisali brakom na raskošnoj ceremoniji u Palm Biču 2005. godine. Međutim, cela priča o njihovom upoznavanju, kao i sam susret u "Kit Katu", možda su bili samo predstava za javnost.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Slovenački novinar Bojan Požar izjavio je za Dejli mejl da je javno upoznavanje u klubu bilo pomno inscenirano, a da se par zapravo prvi put sreo tri godine pre toga, 1995.

Jedan od autora neautorizovane biografije "Melanija Tramp – Insajderska priča: Od slovenačkog komunističkog sela do Bele kuće", dok je istraživao za knjigu, razgovarao je sa brojnim modnim agentima, koji su mu otkrili kako je Tramp pomagao Melaniji u manekenskoj karijeri između 1995. i 1998.

Njena prva naslovnica u časopisima bila je špansko izdanje Harper’s Bazara 1996, a na njoj je završila navodno zahvaljući Trampovom novcu.

Foto: AP
Foto: AP

Kako su se stvarno upoznali? Požarovi izvori imaju različite priče. Prema jednoj od njih, susreli su se u restoranu u njujorškom Sohou, a prema drugoj na zabavi jednog poznatog igrača bejzbola. Svi se izvori slažu u jednom – da se nisu upoznali u "Kit Katu" 1998.Melanija danas tvrdi da se u Njujork doselila 1996, ali prošle nedelje su procurile njene seksi fotografije lezbijske tematike, koje su navodno snim­ljene 1995. u tom gradu.

Zašto bi Trampovi lagali o datumima kada su se upoznali i kada je Melanija stigla u Njujork? Dejli mejl nudi dva odgovora.

Prvi je da je Tramp 1995. godine još bio u braku sa svojom drugom suprugom Marlom Mejpls. Afera s njom, dok je još bio u braku s Ivanom Tramp, privukla je veliku pažnju medija i verovatno mu nije svejedno što bi konzervativni birači, koji su mu oprostili jednu preljubu, mislili o ponavljanju istog moralnog propusta.Razdoblje od 1995. do 1998. tri su najtajnovitije godine Melanijinog života. Do tada je imala mnoge momke u Sloveniji, ali u tom razdoblju javno nije bila ni s kim. Požar je uveren da se radi o još jednom dokazu u prilog aferi s Trampom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Što se tiče Melanijine selidbe u Njujork, službena priča o 1996. godini verovatno je nastala zbog radne dozvole. Prema njenim izjavama - da se vraćala iz Njujorka u Sloveniju kako bi dobila pečat na vizi – može se zaključiti da je u to vreme imala turističku, a ne radnu vizu. Ako je to istina, onda je njeno snimanje 1995. godine neugodno za Trampa ne samo zbog golotinje nego i zbog činjenice da je radila – ilegalno. Potencijalno veliki problem za političara koji je svoju kampanju temeljio na borbi protiv ilegalnih imigranata.Otkad postoje ozbiljne šanse da postane prva dama SAD-a, skandali iz života Melanije Knavs iskaču gotovo svakodnevno. Ove godine objavljena je još jedna neautorizovana knjiga "Od kupleraja do Bele kuće: Istinita priča o Melaniji Tramp", u kojoj se tvrdi da je modna agencija za koju je Melanija radila u Milanu zapravo bila "klub za finu gospodu". Iako ne postoje dokazi za te tvrdnje, same optužbe dovoljno opterećuju Trampove.

Pre dve nedelje slovenački časopis Suzi objavio je priču na četiri stranice o tome kako je njujorška agencija za koju je radila zapravo pružala i usluge eskorta. Manekenke bi imale dva portfolija, jedan za modne zadatke i jedan za situirane muškarce. Vlasnik agencije Paolo Zampoli odbija sve takve tvrdnje, a autor članka poziva se na neimenovane izvore iz Amerike.Iako je takve optužbe nemoguće dokazati, iz Slovenije ovih dana stiže još jedan potencijalni problem za Melaniju. Njen prvi dečko, Peter Butoln, navodno poseduje njene fotografije u toplesu i donjem rublju, za koje mu tablodi već nude velike svote.

Butoln za sada odbija takve ponude, ali vrlo verovatno čeka da cena naraste u nebesa, kada Melanija postane prva dama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track