ŠTA SE JEDE NA TRAMPOVOJ INAUGURACIJI: Objavljen jelovnik za predsednički ručak, Kalifornija u šoku
Foto: Profimedia

Spektakl

ŠTA SE JEDE NA TRAMPOVOJ INAUGURACIJI: Objavljen jelovnik za predsednički ručak, Kalifornija u šoku

Planeta -

Jelovnik za ručak na Trampovoj inauguraciji izazvao je ogromne reakcije - od vina do izbora povrća!

Neće se služiti Trampova vina na svečanom ručku za predsedničku inauguraciju danas u Vašingtonu, ali je izbor jela i pića koji je objavljen na inauguracionom jelovniku izazvao burne reakcije u Americi, piše Lepa & Srećna.

Ručak koji se tradicionalno priređuje obično ima neku ideju vodilju kao inspiraciju - tako je 2009. godine na Obaminom ručku jelovnik bio posvećen Abrahamu Linkolnu koji je "voleo divljač, plodove mora i dobri, stari američki kolač s jabukama".Zato je na Barakovom ručku poslužen riblji paprikaš, meso fazana, pačetina, kao i starinski kolač s jabukama i cimetom.

Za ručak koji se najavljen za 20. januar 2017. godine kada će Donald Tramp biti i zvanično uveden u Belu kuću, američki kritičari imaju mnogo kritike! Zašto - pročitajte OVDE...

PROČITAJTE JOŠ:

Domovi slavnih: Melanija i Donald Tramp zabrinuti zbog svog dvorca na vrhu Njujorka (FOTO + VIDEO)Manekenka odbranila ceo ženski rod: evo šta je Hajdi Klum odgovorila milijarderu Donaldu Trampu! (FOTO+VIDEO)Kako se Burak Ozdživit gostio u Srbiji: evo šta je sve bilo na jelovniku za Bali-bega (FOTO + RECEPTI)

BONUS VIDEO:

10 RAZLOGA ZA SUSRET PUTINA I TRAMPA U BEOGRADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track