STRAVIČNO SILOVANJE U MELBURNU: Majka držala noge ćerki, dok ju je rođak zlostavljao!
Foto: Shutter

Mučenje trajalo godinama

STRAVIČNO SILOVANJE U MELBURNU: Majka držala noge ćerki, dok ju je rođak zlostavljao!

Planeta -

Monstrum koji je pre pet godina silovao devojčicu (12) zajedno sa njenom majkom, juče se izjasnio krivim na sudu u Melburnu

Da stvar bude gora, silovatelj je devojčicin stariji brat od tetke (42), a u svemu mu je pomogla njena majka (55) koja je svojoj ćerki držala noge da bolje vidi šta se dešava, dok ju je rođak stravično zlostavljao!

Mučena devojčica je uporno molila da prestane, međutim, on je nije poslušao, a ubrzo je dobio i podršku od njene majke koja mu je pomogla u ovom gnusnom zločinu.

Inače, majka i rođak su bili u seksualnoj vezi od 2011. godine, kada se zajedno sa ćerkom preselila u sestrićevu kuću posle razvoda.

Tinejdžerku su prvi put zlostavljali 2011. godine zajedno, ali tu mučenje nije prestalo. Rođak je devojčicu zlostavljao sve do 2014. godine, uglavnom kada majka nije bila u kući.

Majka i njen sestrić, koji su se pojavili na sudu se se oboje izjasnili krivima.

Rođak je uhapšen još 2014, kada je devojčica ispričala starijoj braći za stravičan zločin, ali je uz kauciju pušten na slobodu, dok se majka nalazi u pritvoru jer je nekoliko puta prekršila pravila i kontaktirala devojčicu.

Sudija Majkl Henesi, koji će suditi ovom stravičnom zločinu rekao je u svom obraćanju da je ovo ogroman greh i da su joj uništili nevinost.

"Devojka je jecala, bolelo joj je to što su joj uništili život i oduzeli nevinost na ovakav način.. Ovo su ozbiljni problemi u odnosu majka-ćerka", rekao je tužilac na sudu u Viktoriji.

Advokat odbrane devojčinog rođaka rekao je pred sudom kako se rođak izvinio devojci, koja sada ima 17 godina, i u pismu izrazio da se kaje.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja