STRAVIČNO UBISTVO U RIMU: Spalio bivšu devojku, niko se nije odazvao na njeno zapomaganje

Pratio je do kuće

STRAVIČNO UBISTVO U RIMU: Spalio bivšu devojku, niko se nije odazvao na njeno zapomaganje

Planeta -

Italijanska policija tvrdi kako je 22-godišnju Saru Di Pjetrantonio, studentkinju rimskog Univerziteta njen bivši momak Vićenco Paduano (27) polio benzinom i zapalio živu sinoć u Rimu.

Policijski službenik Luiđi Silipo u današnjem obraćanju medijima istakao je kako tokom svoje 25-godišnje karijere nije video tako stravičan zločin kao što je ovo ubistvo.

Kako tvrdi Silipo, muškarac koji je uhapšen prvenstveno je polio benzinom automobil Di Pjetrantonio, a potom i nju. Italijanska tužiteljka Marija Monteleone izjavila je kako je devojka dozivala upomoć, ali da se niko od automobila i motociklista nije zaustavio.

"Žrtva je bila živa kada je zapaljena. Da joj je neko pritekao u pomoć, bila bi živa sada", istakla je Monteleone.Dodala je kako je osumnjičeni priznao ubistvo i da je pre izvršenja pratio devojku koja se iz grada vraćala kući automobilom.

Ona je navodno kasno sinoć majci poslala poruku da dolazi kući, a kada se nije pojavila majka je krenula da je potraži. Pronašla je automobil u plamenu i ugljenisano telo ćerke nedaleko od vozila.

(Anadolija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track