SVET JE ZANEMEO ZBOG OVE SLIKE: Deluje kao divno mesto, ali ovo jezero krije nezamislivu tragediju
Foto: Reddit

Ledi krv u venama

SVET JE ZANEMEO ZBOG OVE SLIKE: Deluje kao divno mesto, ali ovo jezero krije nezamislivu tragediju

Planeta -
Četvorogodišnja Naomi Delgado je u blizini ovog jezera igrala fudbal sa svojom porodicom i odjenom je odlutala

Slika malih stopala koja ulaze u ledenu vodu bilo je sve o čemu se u Americi govorilo proteklih nekoliko nedelja.Amerika je zanemela kada se priča o tragediji u Lavlend sportskom parku prroširila ovim kontinentom. Naime, četvorogodišnja devojčica po imenu Naomi Delgado je u blizini ovog jezera igrala fudbal sa svojom porodicom. Devojčica je u jednom trenutku odlutala, došla do zaleđenog jezera i upala unutra.

Foto: RedditOtac je u jednom trenutku primetio da je Naomi nestala, u krenuo je u potragu. Video je tragove malih stopala koji nestaju u ledenoj vodi. Utrčao je unutra i izvukao nesrećno dete. Pokušao je reanimaciju, dok mu je ekipa Hitne pomoći asistirala putem telefona.

Američki mediji danima su izveštavali o toj nesreći, pokušavajući da rekonstruišu tok događaja. Ljude je, međutim, najviše pogodila slika dečijih stopala koja ulaze u vodu, dok se na drugoj strani vide tragovi oca koji izvlači telo nesrećne ćerke. Kada su konačno stigli na lice mesta, odvezli su Naomi u bolnicu, ali nesrećnoj devojčici nije bilo spasa.

Foto: Reddit

Dnevno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track