MONSTRUM TERAO MAJKE DA SILUJU ĆERKE: Danac pedofil naručio seksualno zlostavljanje 346 dece!
Foto: Profimedija

Uhapšen pedofil

MONSTRUM TERAO MAJKE DA SILUJU ĆERKE: Danac pedofil naručio seksualno zlostavljanje 346 dece!

Planeta -

70-godišnji Danac optužen je za naručivanje silovanja i seksualnog zlostavljanja velikog broja dece koje je prenošeno uživo iz zemalja trećeg sveta.

Muškarac, koji je navodno naručivao seksualno zlostavljanje dece preko interneta te ih gledao na svom računaru, optužen je u sredu za učestvovanje u seksualnom zlostavljanju ili silovanju 346 maloletnih osoba.

"Koliko ja znam nikada nismo imali slučaj u celom svetu u kome se jedna osoba tereti za toliko napada," kažu iz danske policije.

Optužnica navodno ima 119 stranica dokumenata, s prikazom vrlo uznemirujućih pojedinosti navodnih dela seksualnog zlostavljanja.

Osumnjičeni se tereti da je plaćao oko 40 dolara da bi gledao seksualno zlostavljanje dece. U nekim slučajevima su uključeni roditelji koji su zlostavljali svoju decu, dok se u drugim slučajevima maloletnici su bili prisiljeni na seksualne radnje jedni sa drugima.

U jednom slučaju, četvorogodišnju devojčicu je silovala majka na zahtev navodnog predatora, dok je u drugom, tri godine stara devojčica bila prisiljena na oralni seks na petogodišnjom devojčicom.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track