TOKOM SEKSA UBILA DEČKA MOTORNOM TESTEROM: Vezala ga za krevet, pa mu odsekla glavu
Foto: AP

Krvavo ubistvo

TOKOM SEKSA UBILA DEČKA MOTORNOM TESTEROM: Vezala ga za krevet, pa mu odsekla glavu

Planeta -

U Minhenu je počelo suđenje Gabrijeli P. (32), koja je optužena da je tokom seksualnog odnosa ubila dečka Sebastijana H. motornom testerom.

Prema informacijama državnog tužilaštva, ona je 2008. u stanu, koji je delila sa još nekoliko studenata, tokom seksa vezala dečka, a zatim ga napala motornom testerom. Pretpostavlja se da je već bio mrtav kada mu je odsekla glavu. Zločin je otkriven tek početkom 2016. godine.

Državno tužilaštvo polazi od pretpostavke da je motiv ubistva bila nesrećna veza.

Prema rečima branioca, Gabrijela P. je priznala zločin, a prvog dana suđenja je izjavila da je Sebastijan H, koga je upoznala sa 15-16 godina, bio njena “prva ozbiljna veza”.

Sebastijana H. je opisala kao “agresivnog”, a državno tužilaštvo u optužnici navodi da se par stalno svađao i da je Gabrijela P. trpela “poniženja” zbog kojih je i odlučila da ubije Sebastijana H.

U spavaćoj sobi došlo je do sporazumnog seksualnog odnosa, koji se, kao i obično, odigravao u okviru seksualne igre i uz korišćenje seksualnih igračaka. Sebastijan H. je stavio ronilačke naočare preko kojih je bila zalepljena crna folija. Zatim je tražio od Gabrijele P. da ga veže.

U optužnici se navodi da je ona na to “rado pristala”, zato što joj je to olakšalo sprovođenje plana. “Svesno” koristeći priliku, Gabrijela P. je posegnula za električnom testerom, uključila je i napala Sebastijana H, koji je ubrzo preminuo od posledica višestrukih povreda na trupu. Pretpostavlja se da je već bio mrtav kada mu je odsekla glavu.

BONUS VIDEO: Šta omiljena seks poza govori o vama?

(thewest.com.au)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track