TRAMP JE REINKARNACIJA GENERALA PATONA?! Kažu da su ovo 3 ključna dokaza!
Foto: Youtube

Zato je tako uspešan

TRAMP JE REINKARNACIJA GENERALA PATONA?! Kažu da su ovo 3 ključna dokaza!

Planeta -
Kampanja za predsedničke izbore u SAD ulazi polako u finalnu fazu. Uskoro će biti poznato između koja dva kandidata će Amerikanci birati ko ulazi u Belu kuću. Prema svim anketama to dvoje će biti - Donald Tramp, kandidat Republikanske stranke i Hilari Klinton, kandidat Demokrartske stranke.

U moru analiza, komentara, novinskih članaka i tv priloga, u pojedinim medijima pojavila se izjava kontroverzne novinarke Bridžit Gabrijel da je Tramp reinkarnacija slavnog američkog generala Džordža Patona.

"Pričala sam sa prijateljem i on mi je rekao - Tramp je reinkarnacija Patona, Tramp je general Paton u odelu.", ispričala je Gabrijel gostujući u jednoj radijskoj emisiji.

I sve ovo ne bi bilo toliko zanimljivo da se odmah nisu uključili teoretičari zavera proklamujući tu ideju kao apsolutno tačnu. Kako navode, energičnost samog Trampa i uspešno vođenje predizborne kampanje u kojoj skoro da nije imao izgubljenu bitku (duel) dokazuje ove tvrdnje.

Da ne bi sve ostalo samo na pukim predpostavkama teoretičari zavere prilažu, kako oni tvrde, tri ključna dokaza:

1. Neverovatna sličnost između generala Patona i Donalda Trampa. Dovoljno je da njihova dva imena ukucate u Guglu i videćete koliko milijarder zaista podseća na slavnog generala.

2. Tramp često spominje generala Patona. Republikanski kandidat smatra da je Americi i njenim oružanim snagama potreban čovek kao što je bio Džordž Paton.

3. Donald Tramp je rođen samo 6 meseci posle smrti generala Patona.

Reinkarnacija Patona ili ne, tek Donald Tramp prema svim pokazateljima osvaja mesto kandidata Republikanske partije i sa tog mesta kreće u bitku za prvog čoveka SAD. Bitku koju, kako kažu dobri poznavaoci, neće izgubiti. Naprotiv.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track