TRAMPOVA ĆERKA OBORILA SAUDIJCE S NOGU: Pljušte bračne ponude, ne pitaju za cenu!
Foto: Printscreen Tweet

Društvene mreže se usijale zbog Ivanke

TRAMPOVA ĆERKA OBORILA SAUDIJCE S NOGU: Pljušte bračne ponude, ne pitaju za cenu!

Planeta -

Ivanka Tramp stigla je u Rijad u subotu ujutru u sklopu prve zvanične posete američkog predsednika toj zemlji, a Saudijci su bili toliko oduševljeni lepotom Trampove ćerke i ujedno savetnice da su pale i bračne ponude.

Ivanka je u Rijad došla u društvu supruga Džareda Kušnera. Kao i prva dama SAD Melanija Tramp ni ona nije nosila maramu, a pred saudijske zvaničnike izašla je u dugoj haljini držeći se sa suprugom za ruku. Iako je prekrišila sva tradicionalna pravila te ultrakonzervativne zemlje, Saudijci su oduševljeni Ivankom.

Društvene mreže zapljusnuli su komplimenti na račun Ivankine lepote, pa čak i bračna ponuda.U video snimku objavljenom na Tviteru muškarac odeven u tradicionalnu saudijsku odeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio Ivanku. Međutim, malo je pogrešio izgovarajući njeno ime.

Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dve svete džamije, za ruku ćerke američkog predsednika Evikane".Saudijce ova plavuša nije ostavila ravnodušnima pasu pljuštali komentari na društvenim mrežama na račun njene lepote.

"Trebalo bi da ojačamo naše veze sa Trampom i garantujemo njegovoj ćerki brojna ulaganja da bi što češće dolazila u našu zemlju" - napisao je korisnik tvitera Rakan al Atibi.

Drugi korisnik napisao je da mu je žao što se "Ivanka sa svojim svetlim tenom mora da se preznojava pod jarkim suncem Saudijske Arabije", jer je temperatura u Rijadu u subotu skočila na više od 40 stepeni Celzijevih stepeni.

(Večernji.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track