TUKLI, SILOVALI I NABILI JE NA KOLAC: Žena stavljena u veštačku komu zbog opasnih povreda
Foto: Shutterstock

Brutalan zločin

TUKLI, SILOVALI I NABILI JE NA KOLAC: Žena stavljena u veštačku komu zbog opasnih povreda

Planeta -

Jedna žena se bori za život u bolnici nakon što je silovana, izbodena a zatim i zapaljena u užasnom napadu.

Porodica 44-godišnje žrtve otkrila je detalje o užasnom napadu i rekla da je ona u kritičnom stanju i da je u komi.Brutalni napad se dogodio u gradu Buga u zapadnoj Kolumbiji, a meštani su bili šokirani nakon ovog užasnog incidenta.

Žena, koja je radila kao sobarica, prihvatila je drugi posao farbanja kuće da zaradi dodatni novac a njen sin je rekao je da otišla u stan u nedelju, a nakon što mu se nije javila postao je zabrinut.On je zvao i druge rođake da bi je pronašao u stanu narednog jutra, nesvesnu, teško pretučenu i zlostavljanu, objavili su mediji.

Navodi se da je bila silovana i potom pretučena, a tragovi fekalija pronađeni su oko njenih usta. Takođe je utvrđeno da je imala brojne tragove opekotina na telu.Sestra žrtve je izjavila da je ona "nabijena na kolac" a da su je onda palili.

Ona je odbila da da više detalja o tome kako je njena sestra nabijena na kolac, ali medicinsko osoblje kaže da su identifikovali teške povrede oko njenih genitalija.

Žena je prošla nekoliko operacija, ali lekari su bili primorani da je stave u indukovanu komu zbog obima njenih povreda.

Žrtva ostaje u bolnici, dok policija istražuje incident, ali nema podataka o osumnjičenima. Ponuđena je nagrada od 5.000 evra bilo kome ko može da pomogne u hvatanju napadača.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track