TURSKI PILOTI U ŠOKU: Videli smo NLO kako je preleteo iznad Istanbula!
Foto: Profimedia

Bliski susret

TURSKI PILOTI U ŠOKU: Videli smo NLO kako je preleteo iznad Istanbula!

Planeta -

Dvojica pilota turskog putničkog aviona imala su tokom leta u četvrtak u 11.30 bliski susret s NLO, preneo je jedan od najvećih turskih dnevnih listova Hurijet

"Neidentifikovani objekat sa zelenim svetlima preleteo je između 600 i 900 metara iznad nas. Posle toga je iznenada nestao. Pretpostavljamo da je to bio NLO", javili su tom prilikom piloti kontroli leta.

U tim trenucima putnički avion se približavao istanbulskom aerodromu "Ataturk", a u trenutku susreta s NLO-om bio na visini od otprilike 5.000 metara. Sleteo je bez ikakvih problema pola sata posle toga. Bila je reč o redovnom putničkom letu od mediteranskog turističkog centra Bodrum prema Istanbulu.

Opšta uprava državnih aerodroma u Turskoj saopštila je da su njeni službenici proverili sve radarske zapise iz tih trenutaka, ali da u tom trenutku na tom delu neba osim tog putničkog aviona nisu zabeležili nikakav drugi objekt na nebu.

Nekoliko dnevnika po EU povodom ove vesti primetilo je da se tog istog dana, sat kasnije i 800 kilometara dalje, u Mediteran srušio egipatski putnički avion sa 66 putnika i članova posade.

(Express)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track