(VIDEO) MONSTRUMU TEPALI PASULJČIĆ: Tinejdžer plaćeni ubica smaknuo 30 ljudi

Uhapšen u Kolumbiji

(VIDEO) MONSTRUMU TEPALI PASULJČIĆ: Tinejdžer plaćeni ubica smaknuo 30 ljudi

Planeta -

BOGOTA - Policija u Kolumbiji konačno je posle četiri godine uspela da uhapsi jednog od najtraženijih plaćenih ubica u zemlji, odgovornog za likvidaciju preko 30 osoba.

Na njihovo opšte iznenađenje, u pitanju je 17-godišnjak čiji identitet nije otkriven.

Ovaj tinejdžer, čiji je nadimak Friholito (Pasuljčić), prvi put je ubio čoveka kada je imao samo 12 godina. Policija je uspela da mu uđe u trag pomoću nadimka. Pasuljčić je radio kao plaćeni ubica i bio je vođa plaćeničke grupe Los del Ave (Ptica), čije je sedište u Kaliju, jednom od kolumbijskih gradova koji je centar za trgovinu kokainom.

Njegov poslednji posao bilo je svirepo dvostruko ubistvo u jednom poznatom tržnom centru prošlog septembra.- Iako ima tek 17 godina, ovaj tinejdžer je već ubio preko 30 osoba. On je zaista opasna osoba. Dobro je da smo ga uhapsili jer je Kali sada mnogo slobodniji i njegovim ulicama više ne luta ovako opasan lik - rekao je Ugo Kasas, šef policije u kolumbijskom gradu koji je treći po veličini.

Pretres... Policija proverava maloletne prestupnike
Pretres... Policija proverava maloletne prestupnike

Brutalni kriminalac

Mediji prenose da je uhapšeni reputaciju zaradio zahvaljujući svojoj brutalnosti. Brzo je postao šef bande koja se, osim likvidacijama, bavila i trgovinom drogom. Nadležni su potvrdili da će uhapšeni biti zadržan u maloletničkom pritvoru pre nego što napuni 18 godina, kada će biti prebačen u zatvor za odrasle.

ČinjeniceKRIMINAL NA SVE STRANE- U Kolumbiji operišu četiri velika narko-kartela- Tokom 2015. ubijeno je 12.540 osoba- Kilogram kokaina košta 1.500 dolara- Kilogram kokaina na ulici u SAD je 50.000 dolara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja