UMRO JOJ SIN JER JE OTIŠLA KOD LJUBAVNIKA: Ostavila decu samu 9 dana jer je mislila da neće umreti!
Foto: Printscreen Facebook

Brutalna majka

UMRO JOJ SIN JER JE OTIŠLA KOD LJUBAVNIKA: Ostavila decu samu 9 dana jer je mislila da neće umreti!

Planeta -

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju decu samu u stanu kako bi nekoliko dana provela sa svojim ljubavnikom. Njen sin Danil, koji ima nepune dve godine, umro je od gladi nakon šest dana.

Kad je policija ispitala o čitavom slučaju, Podčapko je rekla da nije znala da deca mogu da umru, piše Dejli Mejl.Dečak koji je umro od gladi i njegova dvogodišnja sestra ostavljeni su danima sami u stanu u Kijevu.Dečak Danil nakon šest dana umro je od gladi, a njegova dvogodišnja sestra Ana naredna tri dana je provela sama u stanu s telom umrlog brata.Kad su je napokon pronašli, odmah je odvezena u bolnicu, i sama na ivici smrti zbog izgladnjivanja. Lekari kažu da je pravo čudo to što je preživela."Devojčica je bila iscrpljena, bila je vrlo slaba", rekao je jedan od doktora koji se za nju brinuo.

U bolnici su odmah počeli da je hrane infuzijom. Devojčica je sada bolje i lekari kažu da će preživeti.Podčapko, za koju se smatra da je trudna, policiji je rekla da nije znala da deca mogu umreti. Ona je sada u pritvoru, a preti joj do osam godina zatvora zbog zanemarivanja dece.Prestrašena i zbunjena deca pokušala su da pobegnu iz zaključanog stana. Vukli su ulazna vrata, ali bez uspeha. Komšije su čuli da deca plaču ujutru i uveče. Neki kažu da su pozvali i policiju, ali oni nisu došli.Nesrećna deca tako nisu dobila nikakvu pomoć, a verovatno su pronađena tek kad je majka napokon odlučila da se vrati u stan, nakon čega je došla i policija.

Čini se da majka nije imala finansijskih problema. Naime, u poslednje se vreme hvalila novim mobilnim telefonom najnovije generacije. Decu je rodila u prošlom braku, a otkako je počela vezu sa novim dečkom, trudna je i s njim.

Budućnost njene ćerke Ane sada će odrediti socijalni radnici."Možda će devojčica biti poslata u sirotište ili data na usvajanje, a ako se njen otac može brinuti za nju, možda će otići njemu", rekao je neimenovani izvor.Na društvenim mrežama šire se komentari ljudi koji osuđuju njezin postupak, nazivajući ga "sadističkim, zlim i animalnim".

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track