(VIDEO) STRAVIČNO: Mladić pao u jezero, spasioci šokirani jer od tela ništa nije ostalo!
Foto: Printscreen Youtube

JOŠ JEDNA ŽRTVA JELOUSTONA

(VIDEO) STRAVIČNO: Mladić pao u jezero, spasioci šokirani jer od tela ništa nije ostalo!

Planeta -

Student Kolin Skot (23) iz Oregona nastradao je dok je sa sestrom šetao kroz zabranjeni deo parka Jelouston, u potrazi za toplim izvorom u kojem bi mogli da se okupaju.

U jednom trenutku Skot je hteo da proveri temperaturu jednog izvora, ali je izgubio ravnotežu i upao u vrelu vodu, čija temperatura.

Nesrećni mladić nije više isplivao. Kako kod izvora nije bilo mobilnog signala, njegova sestra je morala da otrči do najbližeg muzeja po pomoć.

Kada su radnici parka došli do mesta nesreće, u izvoru su se još videti delovi glave, trupa i ruke nesretnog mladića, međutim kako je temperatura prelazila 100 stepeni Celzijusa nisu mogli da ga izvuku.

Kada su se sa odgovarajućom opremom vratili sutra ujutrood tela više nije ništa ostalo.

Spasioci su u službevnom izveštaju napisali da je telo zbog ekstremne vrućine termalnog izvora, i njegove kiselosti, potpuno rastvoreno. Pronađeni su samo Kolinov novčanik i dve papuče.

Službenici parka nisu pokrenuli proces protiv mladićeve sestre, ali su upozorili sve posetioce da ne napuštaju označene staze u području s termalnim izvorima.

U parku postoje brojni gejzeri i izvori ključale vode, a prema istoričarima od 1870 godine do danas u njima je poginulo 22 ososbe.

(krone cajtung)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja