UŽASNO: Pronašla oca posle 20 godina, a onda je silovao
Foto: Shutterstock

Strašan zločin

UŽASNO: Pronašla oca posle 20 godina, a onda je silovao

Planeta -
Devojka iz Melburna tražila je svog 20 godina, a nakon što ga je pronašla on je silovao rekavši da je to učinio iz ljubavi. Da stvar bude gora, devojka je bila trudna.

Otac (38) koji je i ranije bio nasilan, odseo je u kući sa njenim partnerom i sinom.

U trenutku napada oni su bili sami. Devojka je ispričala kako je bila jako srećna što vidi oca posle tako dugo vremena.

"On je, takođe, bio srećan što me vidi... Bila sam jako uzbuđenja i srećna što napokon vidim svog pravog oca", ispičala je ona.

Međutim, kada su prvi put ostali sami on joj je rekao: "Dođi da te tata zagrli", a onda je ispratio do spavaće sobe gde je silovao rekavši: "Voleću te zauvek".

"Nisam ništa rekla, niti bilo šta učinila. Osećala sam da moram da sarađujem i da ne govorim bilo šta. Bila sam zabrinuta da bih mogla biti povređena. Mislila sam da ako probam da ga zaustavim, može postati besan. Znala sam da je imao nasilnu prošlost i da je bio u zatvoru zbog fizičkih napada", ispričala je žena.

Otac je prvo rekao policiji da ga je ćerka "naterala" da imaju seks i da je pokušao da odbije, ali da je hteo da joj to ispuni jer ga je bio "strah da je ne izgubi".

On je osuđen za incest - ali je njegova kazna smanjena na tri godine po žalbi nakon što su sudije čule da je "intelektualno zaostao".

Na sudu je tvrdio da mu je majka bila alkoholičarka, da je počeo da puši kanabis od 10 godina, pre nego što je počeo da živi na ulici.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track