(UZNEMIRUJUĆE) DEVOJKA UMRLA SVA IZUBIJANA: Patolozi tvrde da je prirodna smrt
Foto: Printscreen Youtube

Strašno

(UZNEMIRUJUĆE) DEVOJKA UMRLA SVA IZUBIJANA: Patolozi tvrde da je prirodna smrt

Planeta -

Porodica Džuli Paerson (38), koja je umrla u Izraelu prošle godine, odlučila je da objavi njenu posmrtnu fotografiju s obzirom da ne veruju u objašnjenje da je njihova ćerka preminula prirodnom smrću.

Fotografija prikazuje Džuli kako leži u kovčegu, a na licu joj se vide modrice i posekotine. Roditelji su uvereni da je njihova ćerka premlaćena nakon čega se srušila i umrla u letovalištu Eilat, piše Daily Mail.

Ali, prema nalazu patologa, Džuli je preminula prirodnom smrću dok je kao uzrok smrti navedeno unutrašnje krvarenje. Navode i da je njena smrt bila “spontana”, ali nisu otkrili više detalja.

Porodica nesrećne devojke tek je pre dve nedelje dobila nalaz, ali oni se već pet meseci nalaze u borbi za pravdu.Roditelji su doneli tešku odluku i objavili njenu fotografiju nakon što nisu uspeli da dobiju odgovore na mnoga pitanja, a tvrde i da izraelska policija nije ispravno istražila navodni napad na Džuli.

“Želimo da ljudi vide ono što smo mi videli. Njene povrede bile su još gore od onih koje ste videli. Imala je povrede po čitavom telu – na torzu, leđima i ramenima”, rekla je Debora Paerson (55), tetka preminule devojke.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track