(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MAJKA IZ PAKLA: Prvo je stavila sina u veš mašinu, a sada gledamo kako ga baca!
Foto: Printscreen Youtube

Nije dete za svakoga!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MAJKA IZ PAKLA: Prvo je stavila sina u veš mašinu, a sada gledamo kako ga baca!

Planeta -
Kortni baca svog dvogodišnjeg sina koji pati od Daunovog sindroma sa visine svojih ramena i to tako da se čini kao da će se detetu slomiti vrat.

Kortni Stjuart (21) je žena koja je izazvala veliki bes internet zajednice jer je postavila na Fejsbuk fotografiju svog sina u veš mašini, a sada se pojavio snimak na kome se vidi kako dete, koje pati od Daunovog sindroma, baca i "maltretira" u trambolina dvorcu na naduvavanje.

Na snimku se vidi kako Kortni baca svog dvogodišnjeg sina sa visine svojih ramena i to tako da se čini kao da će se detetu slomiti vrat. Tom prilikom dete je odskočilo skoro pola metra u vazduh. Mališan zatim pokušava da pobegne od "razigrane majke", ali ga ona hvata za nogu i povlači nazad na centar i skače oko njega.

Video je napravila druga majka koja je bila prisutna i potresena ponašanjem Kortni, a postavila je snimak na internet pošto je njena fotografija sina u veš mašini izazvala veliku buru na društvenim mrežama.

Kortni je objasnila da je slučaj "veš mašina" zapravo samo šala. Naime, mališan se sam popeo i ušao u nju jer je opsednut ovom spravom, a da je ona okačila fotku na internet kao šalu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track