VELIKI ČOVEK IZ INDIJE: Zauvek ću voleti dete iako ga je začeo silovatelj moje žene
Foto: Reuters 26 Okt 2015

Ispovest od koje ćete se naježiti

VELIKI ČOVEK IZ INDIJE: Zauvek ću voleti dete iako ga je začeo silovatelj moje žene

Planeta -
Roditeljska ljubav nadilazi svaku drugu, a najbolji dokaz za to je 29-godišnji Indijac koji je nakon čitavih šest godina saznao da njegova voljena ćerkica zapravo uopšte nije njegovo dete.

Rupak, kako se predstavio, dobio je ćerku tačno 9 meseci posle venčanja. Kada je devojčica trabalo da krene u školu, Rupakova supruga poželela je još jedno dete. Uprkos brojnim pokušajima, mlada Indijka nikako nije mogla da ostane u drugom stanju i par nije imao izbora do da poseti doktora.

Rezultati su pokazali da je žena zdrava i plodna i da je problem u Rupaku koji bukvalno nije imao ni jedan jedini zdrav spermatozoid.

Foto AP
Foto AP

"Kući smo došli slomljeni od tuge. Supruga nije mogla da obuzda suze. Kako sam se saosećao sa njom izvinio sam se jer nisam sposoban da joj pružim ono što je najviše želela", priča Rupak.

"Ono što mi je kasnije saopštila ostavilo me je bez teksta", dodao je.

"Ona nije tvoja ćerka. Rođena je jer me je jedan muškarac silovao", rekla je supruga Rupaku.

Indijka Foto Reuters
Indijka Foto Reuters

U njeniom rodnom gradu, postojao je siledžija koji ne samo da je bio opsednut njome, već je i želeo da je oženi. Ona ga je odbijala, čak iako su njihovi roditelji ugovorili venčanje. Da bi se osvetio, siledžija je sačekao buduću Rupakovu suprugu kada se vraćala sa dodele diploma i mučki je silovao.

"Izbacio me je iz kola ispred moje kuće i rekao mojim roditeljima 'Naučio sam vas lekciju'", priča Rupakova supruga.

Kada je shvatila da joj kasni menstruacija već je bila sa Rupakom na medenom mesecu, a abortus nije dolazio u obzir jer je njen muž, koji je primetio da je u drugom stanju, bio više nego srećan.

"Rekla mi je da će zauvek kriviti sebe što nisam biološki otac naše devojčice i da je zbog toga insistirala da dobijemo još jedno dete", priča Rupak.

Indijka sa ćerkom Foto AP
Indijka sa ćerkom Foto AP

"Posle dugog razmišljanja, shvatio sam da je moja žena godinama morala sama da se suočava sa ovom traumom. Ona nije mogla da mrzi dete koje je rodila, niti je bila kriva za to što se dogodilo. Shvatio sam da je njena trauma mnogo gora od mog šoka.", objašnjava Rupak.

"Tada sam odlučio da ispavim nepravdu koju je moja žena pretrpela tako što ću voleti našu ćerkicu do smrti", zaključio je.

Rupakova priča poslužila je kao inspiracija velikom broju seksualno zlostavljanih žena, ne samo u Indiji, već i u celom svetu. Ipak, Rupak je svoju čovečnost želeo da zadrži za sebe zbog čega se odlučio da priča pod lažnim imenom, a u krajnjem, važniji je primer nego obično ime i prezime.

(IndiaTimes)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track