(VIDEO 18+) NASTAVNICI PUSTILI STRIPTIZETU NA MATURU: Učenici im rekli da će predavati o jednakosti
Foto: Printscreen Youtube

Obrazovanje

(VIDEO 18+) NASTAVNICI PUSTILI STRIPTIZETU NA MATURU: Učenici im rekli da će predavati o jednakosti

Planeta -

Grupa srednjoškolskih tinejžera snimljeni su dok im je striptizeta plesala u krilu na maturskoj zabavi, nakon što su profesorima rekli da dolazi kako bi im pričala o jednakim pravima muškaraca i žena.

Snimak pokazuje striptizetu plavušu koja se penje na krilo jednom srednjoškolcu dok je sedeo na stolici u Luitpold gimnaziji u Minhenu. Plesačica, koja se predstavlja kao Jarli (33), navodno se pojavila noseći blejzer i poslovnu odeću kako bi kod nastavnika ostavila utisak da je ozbiljna osoba za predavanje.

Ali je nakon što je pozdravila učenike i počela da govori o odnosu između nastavnika i srednjoškolaca, pozvala neke od njih na podijum gde je počela da se skida.

Nemački đacima je tradicionalno dozvoljeno da organizuju zabave kako bi proslavili svoju maturu, a ovaj striptiz je brzo postao hit na mreži.

Nastavnici su odlučili da dozvole da žena završi šou zato što su svi učenici bili tehnički odrasli i nije bilo maloletnika u sobi.

Nakon što je film postao popularan, Jarli je otvorila Jutjub kanal pod nazivom "Sve o seksu" koji nudi savete o vezama.

Ona je tim povodom rekla: "Želim da začinim seksualni život ljudima koji gledaju moj kanal. Takođe to je važno i za mlade ljude koji će, nadam se, biti u stanju da počnu da uživaju u seksu mnogo ranije."

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track