(VIDEO) ALBANAC S KOSOVA POGINUO U ISTANBULU: Zbog duga za drogu skočio sa zgrade
Foto: Printscreen Twitter

Pozajmio 30.000 evra

(VIDEO) ALBANAC S KOSOVA POGINUO U ISTANBULU: Zbog duga za drogu skočio sa zgrade

Planeta -

Naser Pacoli, 44-godišnjak sa Kosova je doživeo tragičan kraj bez obzira na pokušaje Hitne pomoći da ga vrati u život, jer je preminuo na licu mesta posle pada sa četvrtog sprata zgrade

Ovo se dogodilo proteklog vikenda na Trgu Republike, u jednoj od najprometnijih ulica u Istanbulu, prenosi KTV.

Početni izveštaji govore o mogućem samoubistvu, ali čini se da je istorija ovog čoveka mračna. Prema informacijama televizije "CNN Turk", u incident su uključena i dva turska državljana, Mehmet A. i Junus D.

Veruje se da su oni pozajmili Pacoliju 100.000 turskih lira, ili oko 30.000 evra, kako bi izvršio trgovinu drogom. Grčka policija je kod njega pronašla drogu i nije mu dozvolila izlaz iz Turske.

Po dolasku u Istanbul dva turska državljanina sastala su se sa Pacolijem i izolovali su ga u jednoj sobi, u kojoj su ga konstatno mučili. U pokušaju da pobegne iz druge zgrade, on je pao sa četvrtog sprata.

Njegov pad zabeležile su sigurnosne kamere ispred zgrade, ali video dostupan javnosti.

Mehmet A. i Junus D. su uhapšeni i optuženi za pokušaj ubistva, kao glavni motiv u istrazi je sukob oko duga za drogu.

KTV saznaje da je Naser Pacolii živi u Švajcarskoj. On je svojim sunarodnjacima tražio novac za koji je rekao da mu treba da odnese za izgradnju džamije na Kosovu. Beživotno telo Pacolija, koji je poreklom iz Hajvalije, je preneseno u najbližu mrtvačnicu.

(info-ks.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track