(VIDEO) AMERIKA U ŠOKU: Nastavnik (50) pobegao sa učenicom (15)! OTAC: Isprao joj mozak!
Foto: Printscreen Youtube

Zabranjena veza

(VIDEO) AMERIKA U ŠOKU: Nastavnik (50) pobegao sa učenicom (15)! OTAC: Isprao joj mozak!

Planeta -

Nastavnik iz Tenesija Ted Kumins (50) osumnjičen je za otmicu bivše učenice Elizabete Tomas (15).

Elizabeta je poslednjii put viđena 13. marta. Dva meseca pre nestanka jedan je učenik je video kako se ljubi sa Tedom.

On je to i prijavio, ali su oni rekli da se nisu ljubili i da su samo dobri prijatelji. Par je dva dana kasnije snimljen nadzornim kamerama u jednom tržnom centru u Oklahoma Sitijuposle čega im s egubi trag.

Čim su Ted i učenica nestali, Tedova supruga je podnela zahtev za razvod. Elizabeta je pre nestanka na društvenim mrežama objavljivala romantične ljubavne poruke i veruje se da je sa Tedom otišla dobrovoljno. Međutim kao je maloletna to se tretira kao otmica.

Elizabeta je na internetu napisala da je supruga i da će "misija uskoro biti završena". Policija je takođe saopštila da je par razmenjivao imejlove sa ljubavnim porukama. Na dan nestanka tinejdžerka je porodici rekla da ide kod prijatelja.

Navodno je jednom od braće i sestara rekla da zovu policiju ako se ne vrati.Majka nestale devojčice kaže da se boji da će njena ćerka ostati trudna ili da će biti ubijena.

Otac devojke veruje da joj je Ted "isprao mozak". Policija kaže da je Ted tražio informacije o braku s tinejdžerkom i sumnjaju da je nagovarao na seks, piše CNN.

Kumins, kako sumnja policija, ima kod sebe dva pištolja i poneo je oko 4.500 dolara u gotovini. Vlasti su objavile da ima visok pritisak i upozorili farmaceute da bi uskoro mogao da potraži apoteku kao bi kupio lek.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track