(VIDEO) OVO SU NAJOPASNIJA DECA NA SVETU: Neka su imala samo 10, a već su bili ubice
Foto: Printscreen Youtube

Užas

(VIDEO) OVO SU NAJOPASNIJA DECA NA SVETU: Neka su imala samo 10, a već su bili ubice

Planeta -

Iako se od dece ne očekuje da učine bilo šta zlo, a kamoli da ubiju, ovi slučajevi pokazali su da je u današnjem svetu, nažalost, i to moguće.

Kit Ranudulik

Tinejdžer iz Čikaga je sa 19. rekao svojoj majci da želi da kupi pištolj da zaštiti svoju sestru od rođaka koji je maltretira. Majka odbija, a on nešto kasnije odvodi sestru u podrum i tu je ubija.

Džon Venebls i Robert Tompson

Obojica su 1993. bili desetogodišnjaci kada su jednog dvogodišnjaka odvojili od majke u tržnom centru. Dva dana kasnije njegovo unakaženo telo je pronađeno na šinama.

Džesmin Ričards

Ona (12) je razgovarala o ubistvu porodice sa svojim dečkom (23). 23 aprila 2006. ubila je svoje roditelje i brata i tvrdila da je to uradila u zombi stanju.

Braća Bever

Jula 2015. braća Robert (18) i Majkl (16) ne samo da su ubili članove porodice (oca, majku i troje dece) već su planirali i niz serijskih ubistava, kako bi postali slavni. Ubistvo je preživela smo jedna sestra.

Devojka A

Prvog juna 2004. godine devojka A je ubila svoju školsku drugaricu u Japanu Satomi Mzitarai (12). Ubica je namamila devojčicu u praznu učionicu da bi se posle ubistva vratila na čas. Tvrdila je da je ubila zbog komenara o njenoj težini.

Erika de Nardo

Porodica de Nardo je živela u dobrom kraju u jednom italijanskom gradu. Imali su sina Đanluku (11) i Eriku (16) koji su se navodno dobro slagali. Ali Erika je imala problem sa drogom i mrzela je svoju porodicu. 21. februara 2001 zajedno sa svojim momkom ubila je svog brata i majku pošto su ih uboli preko 100 puta. Policija je prvo mislima da je u pitanju pljačka, ali su se oni hvalili ubistvom. Dobila je 16 godina zatvora.

Braća Tomson

Bračni par Tomson je 2001. godine rešio da ode na picu i troje male dece su ostavili u kući. Dvoje blizanaca su stavili svoju mlađu sestru u rernu i ona je tamo umrla zbog opekotina. Protiv dece nije podneta prijava ali su oni oduzeti roditeljima.

Džordan Braun

Živeo je sa ocem u Pensilvaniji, zajedno da maćehom i njene dve ćerke. Maćeha je bila u devetom mesecu trudnoće kada je upucana u glavu sačmarom. Džordan je tvrdio da je bio ljubomoran na svog nerođenog brata.

Kristijan Fernandez

U martu 2011. tada 12-togodišnji Kristijan Fernandez je ostao sa svojim dve godine mlađim bratom dok im majka nije bila tu. Brata je ubio a 2013. osuđen je za ubistvo sa predumišljajem jer se saznalo za njegovo teško detinjstvo.

(E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track