(VIDEO) DOBIO SAMO 5 GODINA ZBOG SILOVANJA DEVOJČICE: Njen otac ga ubio i robijaće 40 godina!
Foto: Printscreen YouTube

Strahota!

(VIDEO) DOBIO SAMO 5 GODINA ZBOG SILOVANJA DEVOJČICE: Njen otac ga ubio i robijaće 40 godina!

Planeta -

Rejmokd Erl Bruks silovao je Džuliju Menor od njene četvrte do osme godine, a kad mu je sud izrekao skandalozno malu kaznu, otac malene, Džej Mejnor (43) uzeo je pravdu u svoje ruke.

Bruks je bio očuh Džulijine majke i stalno uz dete, a pošto je bila baš malena, manipulisao je njome i uveravao je da je posebna i da je to što joj radi sasvim normalno. Srećom, devojčica je smogla snage i sve je ispričala roditeljima, koji su pozvali policiju.

Zlikovac je 2002. osuđen pošto je priznao da je zlostavljao djevojčicu. Ne samo što ga je sud osudio na skandalozno malih pet godina robije, nego su ga još zbog "dobrog ponašanja" pustili na slobodu posle dve godine i tri meseca. Platio je i novčanu kaznu i preselio se u isti gradić u Alabami u kom je živela Džulija!

Džulija, koja danas ima 24 godine, postala je u međuvremenu majka troje dece, ali i dalje ne da može zaboravi užase iz detinjstva. Zbog trauma je bila u depresiji, propao joj je brak, a Bruks joj je i kasnije uništavao život.

Njen otac Džej Mejnor nije mogao to više da gleda. Kad mu se ćerka na jednom ručku rasplakala i u naletu tuge i besa rekla mu da bi želela da je mrtva, otac je poludeo. Seo je na motor, odvezao se kući i uzeo pištolj.

Bruksa je našao na tremu njegove kuće, dvaput mu pucao u grudi i presudio mu. Uhapsili su ga i osudili na 40 godina! Advokati kažu da bi sigurno dobio manju kaznu da je Džulija svedočila na sudu o teroru koji je Bruks nad njom vršio, ali Džej nije hteo da izlaže svoje dete dodatnoj traumi. Nagodio se s tužilaštvom i bez suđenja pristao na 40 godina robije.

"Moj otac je uradio isto što bi i svaki drugi na njegovom mestu. On je divan čovek, i još bolji roditelj. Srce mi se slama jer je iza rešetaka. Znam da nas voli isto koliko i mi njega", rekla je Džulija medijima u decembru 2016.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja