(VIDEO) DONALD TRAMP NAGRDIO HILARINOG MUŽA: Bil Klinton je jedan od najvećih siledžija na svetu!
Foto: AP

Oštro

(VIDEO) DONALD TRAMP NAGRDIO HILARINOG MUŽA: Bil Klinton je jedan od najvećih siledžija na svetu!

Planeta -
Milijarder pretendent za republikanskog kandidata na američkim predsedničkim izborima napao je ponovo Bila Klintona na predizbornom skupu u Južnoj Karolini.

Tramp je na taj način odgovorio na optužbe o seksizmu, koje je na njegov račun uputila Hilari Klinton, takođe kandidat na predstojećim predsedničkim izborima.

Ekscentrični milijarder se u svom obraćanju osvrnuo i na aferu koju je bivši predsednik Klinton imao sa njegovom pomoćnicom Monikom Levinski, ocenivši da "niko ne poštuje žene na taj način kao što to čini on“.

"Oni ne žele da se bore protiv Trampa... Muž želi da dođe, ona želi da me optuži, a muž joj je jedan od najvećih siledžija na svetu. Oladite malo", kazao je Tramp i nastavio: "Ona priča o seksizmu, što je potpuna besmislica, ali igran na tu kartu, pa sam morao da joj uzvratim i bacio sam joj u lice njenog muža, kog ona zloupotrebljava, ali i strašnu zloupotrebu žena."

Na pitanje šta misli o ženi na funkciji predsednika SAD, Tramp je rekao: "Volim tu ideju, ja bih voleo, voleo, voleo ženu predsednika. Ali to ne može da bude ona. Užasna je."

"Da vam kažem ko ne voli Hilari - žene! Žene je ne vole", rekao je.

Ovo je drugi put da Tramp proziva Klintonovu zbog njenog muža. Republikanca je iznerviralo to što je Bil Klinton počeo da učestvuje u Hilarinoj predizbornoj kampanji, pa je na skupu u Ajovi poručio da taj bivši predsednik SAD "drži stravičan rekord u zloupotrebi žena".

(CBS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track