(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DŽIHADISTI SU OKORELI LJUDOŽDERI: Imaju i kuvare za pripremu ljudskog mesa
Foto: Printscreen YouTube/BBC

Neviđena zverstva

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DŽIHADISTI SU OKORELI LJUDOŽDERI: Imaju i kuvare za pripremu ljudskog mesa

Planeta -

DAMASK/BAGDAD - Džihadisti Islamske države (ID) trpe poraz za porazom na svim frontovima i ostaju bez zaliha hrane, pa su se okrenuli kanibalizmu, tvrdeći da islam dozvoljava da jedu meso nemuslimana.

Čak su i čelnici ove monstruozne organizacije počeli da uče svoje borce da je prihvatljivo jesti ljudsko meso, pa im daju uputstva za pripremu "mesa nevernika".

kanibalizmu u Islamskoj državi uputstvo za pripremu ljudskog mesa

- Kako se obruč oko Islamske države steže, sve je manje hrane koja je neophodna da bi se vodio džihad. Zbog toga se borci ohrabruju da ubijaju nemuslimane kako bi se prehranili. Čak im se savetuje i da ubijaju muslimane koji se ne slažu s njihovom verzijom islama - kaže Haras Rafik, izvršni direktor fondacije Kvilijam.Ovo nije prvi put da je ID optužena za kanibalizam. Pre nekoliko meseci objavljena je fatva 68 Komiteta za istraživanje i zakone IS, koji je 31. januara 2015. objavio da je dozvoljeno koristiti organe ubijenih nevernika.

MONSTRUMI: Džihadisti ubijaju svoje ranjenike i prodaju organe

Između ostalog, u odluci piše:

- Islamski učenjaci su odlučili da je dozvoljeno, ako je neophodno, ubiti nevernika kako bi se pojelo njegovo meso i iskoristilo njegovo telo.Pre dve godine svet je šokirala vest da su bolesnici jednoj majci dali da jede jelo napravljeno od mesa njenog ubijenog sina. Nesrećna Iračanka je došla u Mosul tražeći da vidi zarobljenog sina, a monstrumi su joj dali da jede njegovo meso.

Bolesnici se iživljavali nad telima mališana hrišćanske vereISLAMISTI SAMLELI 250 DECE U SIRIJINjujork post je u oktobru 2016. objavio ispovest Alis Asaf, majke iz Sirije, kojoj su varvari iz Islamske države pre dve godine zverski usmrtili sina u gradu Doumi.- Moj sin Džordž je ubijen samo zbog toga što je bio hrišćanin. Oni su zarobili više od 250 dece hrišćana i sve su ih samleli u pekarskim mašinama za mešanje testa. Najstarije dete je imalo tek četiri godine. Zarobljene muškarce su žive pekli u pećima za hleb - rekla je ona.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track