(VIDEO) EKSTREMISTI NEMAJU ŠANSE: Ruski specijalci dobili nova oklopna vozila, gaze sve pred sobom!
Foto: Youtube Screnshot Krimform

Čudo

(VIDEO) EKSTREMISTI NEMAJU ŠANSE: Ruski specijalci dobili nova oklopna vozila, gaze sve pred sobom!

Planeta -

Pripadnici Centra za specijalne namene FSB demonstrirali mogućnosti novih blindiranih vozila Falkatus u okviru antiterorističkih manevara koji se održavaju na Krimu.

Pripadnici Centra za specijalne namene FSB demonstrirali su mogućnosti novih blindiranih vozila Falkatus u okviru antiterorističkih manevara koji se odžravaju na Krimu, na kojima su prema scenariju teroristi u jednom od pansiona sanatorijuma u Jevpatoriju oteli taoce.

Po rečima predstavnika uprave FSB za Krim i Sevastopolj u cilju likvidacije protivnika i osiguranja bezbednosti saradnika specijalih jedinica u operaciju je uključena oklopna tehnika i robotski sistemi, prenose ruski mediji.

Nekoliko savremenih blindiranih vozila za specijale namene Falkatus stigla su na Krim pre nekoliko dana. U sklopu prve faze antiterostičkih manevara na Krimu pomoću ovih vozila neutralisana je grupa uslovnih terorista koja je prema scenariju zauzela objekte Černomornjeftegaza na Crnomorskoj obali. Borci jedinica za specijalne namene desantirali su iz helikoptera, koristeći alpinističku opremu i sredstva za savladavanje prepreka. Aktivnu vatrenu podršku pružali su im snajperisti.

(Ruska reč)

POGLEDAJTE BPONUS VIDEO:

SILA 5.epizoda SPECNAZ : Ovo su najelitnije ruske specijalne jedinice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track