(VIDEO) IDENTIFIKOVANA TREĆA ŽRTVA MASAKRA U LONDONU: Ovo je njegova priča!
Foto: Screenshot/Mirror Video

Posle terorističkog napada

(VIDEO) IDENTIFIKOVANA TREĆA ŽRTVA MASAKRA U LONDONU: Ovo je njegova priča!

Planeta -

Treća žrtva terorističkog napada u Lonodonu je Amerikanac Kurt Kokran, koji je u London došao sa suprugom da proslavi 25. godišnjicu braka.

Njegova žena Melisa takođe je povređena u napadu tokom koga je dobila prelom noge. Kurt i Melisa su trebali da se vrate u SAD na dan napada.

Veruje se da je supruga u bolnici sa slomljenom nogom, rebrom i posekotinama na glavi i da je van životne opasnosti.

Šantal Pejn je objavila je na Fejsbuku: "Teškog srca moram da objavim tužnu vest da je naš predivni brat, otac, suprug, sin i prijatelj Kurt Kokran podlegao povredama zadobijenim u terorističkom napadu u Londonu. Ova bol toliko je duboka i surova da je potpuno slomila celu našu porodicu i sve koji su ga poznavali".

Melisina porodica je izjavila: "Slomljeni smo zbog smrti našeg brata i zeta, koji je bio žrtva terorističkog napada u Londonu. Bio je dobar čovek i pun ljubavi prema našoj sestri i ćerki Melisi. Bili su u Evropi kako bi proslavili 25. godišnjicu braka i trebali su da se vrate u SAD u četvrtak"

Među žrtvama napada su i policajac Kit Palmer i Ajša Frejd majka koja je kobnog dana krenula po decu. U vreme napada Palmer nije bio naoružan, stajao je ispred kapije parlamenta, kada ga je napadač izbo do smrti.

Što se tiče poginulog policajca Palmera, premijerka Velike Britanije Tereza Mej je kazala da je on bio dobar i hrabar čovek.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja