(VIDEO) JAVILE SE NA OGLAS ZA SEKS, UPALE U KLOPKU Umesto romanse, monstruozni par ih zatočio i ubio
Foto: Printscreen YouTube

Užas u Nemačkoj

(VIDEO) JAVILE SE NA OGLAS ZA SEKS, UPALE U KLOPKU Umesto romanse, monstruozni par ih zatočio i ubio

Planeta -

Nemačka policija istražuje smrt dve žene koje su Vilfred V. (46) i njegova bivša suprug Angelika B. (47) namamili, oteli i ubili.

Policija već sedmicama istražuje slučaj smrti 41-godišnje Suzane F., koja je bila zatočena i mučena u kući bivših supružnika Vilfreda i Angelike u Heksteru, gradu na severozapadu Nemačke.

Pretučenu i izmrcvarenu Suzanu monstruozni par pokušao je u aprilu da vrati njenoj kući u Donjoj Saksoniji. Kola su im se pokvarila, pa su pozvali Hitnu pomoć. Međutim, Suzana je preminula u bolnici.

Predstavnici policije kažu da veruju da su Vilfred i Angelika u avgustu 2014. ubili i raskomadali još jednu mladu ženu, Aniku V. (33), pa su njene ostatke ubacili u kamin. I ona se javila na romantični oglas krajem 2013.

Tužilac Ralf Mejer: Anika je stalno trpela tešku torturu (Foto: Printscreen YouTube)
Tužilac Ralf Mejer: Anika je stalno trpela tešku torturu (Foto: Printscreen YouTube)

"Žrtva je stalno trpela veoma tešku fizičku torturu, bila je udarana po celom telu, lancima vezivana za vrele šipke grejalice, zarobljena i prebijana", ispričao je tužilac Ralf Mejer juče na konferenciji za novinare. "Ponekad je morala da spava na golom podu ili u ledenim prostorijama. Njeno fizičko stanje bivalo je sve gore", kazao je i dodao da je u leto 2014. Anika bila životno ugrožena i da je 1. avgusta preminula..

?list=PLt1hN3KlMBq0q9Jr_Jqm7kI5LXVb-3v3R

Obe su žene pretućene, zavezane i gažene. Inspektori smatraju da je zločin imao više veze sa dokazivanjem moći nego sa seksom. Što je najgore, izgleda da nisu bile jedine žrtve zločinačkog para. Ima i indicija da je jedna žena preživela susret sa dvoje sadista.

Vilfred sve poriče, ali Angelika je priznala ova zlodela pravdajući se da je samo slušala naređenja svog bivšeg muža sadiste. Ona tvrdi da ga se plaši jer je umeo i nju da muči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track