(VIDEO) ČUVENI KOMIČAR PROZVAO MEDIJE U SAD: Prestanite da cvilite protiv Trampa
Foto: Youtube Screnshot/RT

Otvoreno

(VIDEO) ČUVENI KOMIČAR PROZVAO MEDIJE U SAD: Prestanite da cvilite protiv Trampa

Planeta -

Američki komičar Džon Stjuart osvrnuo se na kostantno kukanje američkih medija protiv američkog predsednika Donalda Trampa.

On se gostujući u šou Stivena Kolberta rugao raskidu medija sa Trampom posle prošlonedlejne odluke Bele kuće da određenim medijima, među kojima su Njujork tamjs, CNN i Los Anđeles tajms, zabrani dolazak na konferencije za novinare.

On je u sarkastičnom tonu prokomentarisao žalbe medija koje su usledile posle zabrane.

“Nije američki ne voleti štampu”, kazao je Stjuart u dodao: “Znate li šta ja kažem na to? Mediji, prestanite da kukumačite! Mogu li da se obratim medijima direktno?”

“Čuo sam da je Donald raskinuo sa vama. Malo boli, ali ste konačno našli sebi ravnog. Brbljivca koji je narcisoidan kao i vi. Ali sada je gotovo, ostavite ga na miru”

Ipak, on nije ni Trampa poštedeo rekavši "da on slaže više na jednoj konferenciji za štampu nego CNN za godinu dana”, i još je dodao da to kaže on, “čovek koji ne voli CNN”.

Stjuart tvrdi da je ova zabrana od stane Bele kuće dobra prilika se se mediji poprave umesto da se bave time da li je Tramp Amerikanac i da li su mediji neprijatelji.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track