(VIDEO) KONKURS IZ PAKLA: Došla je na intervju, a ostala bez važnog organa
Foto: Youtube/KompasTV

Okrutno

(VIDEO) KONKURS IZ PAKLA: Došla je na intervju, a ostala bez važnog organa

Planeta -

Indonežanka Šri Rabita ispričala je medijima kako su joj pre tri godine, za vreme njenog odlaska u Katar kako bi radila, uklonili bubreg.

25-godišnjakinja je, naime, 2014. godine pronašla agenciju za zapošljavanje, a prvo što su joj rekli, bilo je da će raditi za porodicu u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ipak, na kraju je poslana u dom palestinske porodice koji su živeli u katarskoj Dohi.

Čim je stigla, poslodavac joj je rekao da mora da prođe medicinski pregled kako bi oni bili sigurni da nema neku zaraznu bolest i da je dovoljno zdrava za rad. Indonežanka nije ništa pitala, samo je to uradila. U bolnici je susrela lekara za kog ne zna kako se zove, a ono čega se seća je to da joj je dao injekciju.

Kada su je odvezli u operacijsku salu, još je bila pri svesti. Čim se probudila, videla je da mali ožiljak koji ju je jako boleo. Imala je krvi u urinu, ali niko joj nije dao objašnjenje.

Nakon što je puštena iz bolnice, poslodavac ju je odveo u agenciju i rekao da je bolesna i nesposobna za rad. Budući da je bila slaba zbog operacije i nekoliko puta se razbolela, ukrcali su je u avion i poslali kući. Tri godine osećala je bol u donjem delu leđa, ali nije ništa napravila po tom pitanju. Kada je napokon odlučila da ode kod lekara, saznala je da joj nedostaje jedan bubreg. Bubreg su joj zamenili cevčicom.

"Početkom marta su me naručili za operaciju kako bi mi uklonili tu cevčicu. Želim da vlada pronađe krivce jer moj bubreg je ukraden”, kaže Šri. Parlament je pozvao vladu da pronađu odgovorne i da Šri plate sve troškove lečenja", piše OddityCentral.

(RTL.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track