(VIDEO) MISTERIJA EGIPATSKE PUSTINJE: Otkrivene neobične građevine istočno od Kaira!
Foto: Youtube

(VIDEO) MISTERIJA EGIPATSKE PUSTINJE: Otkrivene neobične građevine istočno od Kaira!

Planeta -

Lovci na NLO na satelitskim snimcima Google Eartha otkrili su neobične stukture usred egipatske pustinje.
Ovaj neobičan kompleks građevina otkriven je istočno od glavnog egipatskog grada Kaira, a sastoji se od dve šiljate zgrade okružene misterioznim krugovima.

Futuristički dizajn građevina zaintrigirao je maštu mnogih. Tako se pojavila teorija da se radi o kompleksu izgrađenom za istraživanja vanzemaljskih oblika života.

Ove neobične objekte otkrila je ekipa Secureteam10 koji se godinama bave istraživanjima NLO, kao i otkrivanjima tajni vezanih za vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade širom sveta žele da sakriju.

Neke korisnike Jutjuba, ove građavine podsećaju na scene iz Ratova zvezda, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, peščanim farmama i podzemnim bazma ili se pak radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail.

Jedan od korisnika Jutjuba ispod videa komentarisao je kako se objekti nalaze u neposrednoj blizini autoputa pa se zapitao koliko zapravo tajni mogu da budu?

Tajni ili ne, objekti ovog oblika sigurno nisu nešto sa čime se svakodnevno susrećemo, a dok ne otkrijemo razumno objašnjenje i njihovu svrhu, verovaćemo da se radi o bazi vanzemaljaca na Zemlji, setu za neki film ili šta god vaša mašta može da smisli.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track