(VIDEO) ONE SU DOŽIVELE PAKLENO KAMPOVANJE: Ribar silovao devojke pa napao čekićem
Foto: Printscreen Youtube

Strašno

(VIDEO) ONE SU DOŽIVELE PAKLENO KAMPOVANJE: Ribar silovao devojke pa napao čekićem

Planeta -
Stariji muškarac (59) iz Australije optužen je zbog otmice, silovanja i pokušaja ubistva dve turistkinje koje su kampovale na napuštenoj plaži.

Devojke, obe oko 20 godina, spasile su se kada je jedna uspela da pobegne a viđena je kako gola trči plažom i prekrivena krvlju poziva upomoć.

Obe su teško povređene, a dok je jedna bila udarena čekićem po glavi, druga je pregažena.Turistkinje, za koje se veruje da su Nemice, navodno su upoznale muškarca dan pre i odlučile da sa njim kampuju u nacionalnom parku Kurung na jugu Australije.

Napadač, čije ime nije objavljeno, ali se zna da je iz Adelaidea, napao je devojke i jednu od njih silovao.Ribari Ali Muhamed i Abdul-Karim Muhamed su se vozili peščanim dinama oko 18:30 časova kada su ugledali golu ženu prekrivenu krvlju kako trči prema njima.

- Trčala je prema autu i vikala. Otvorila je prednja vrata i uskočila unutra kazavši 'izbavite me iz ovog, sve će nas ubiti'. Nije imala odeću na sebi, pa smo joj odmah dali jaknu. Kazala je da mora pronaći svoju prijateljicu - ispričali su ribari.

Dvojac je nazvao policiju koja je pronašla drugu turistkinju u jedva svesnom stanju. Obe djevojke su prebačene helikopterom u bolnicu, a lekari su kazali da jedna ima teške povrede glave.

Nakon što je policija uhvatila napadača, pronašli su i njegovo vozilo koje je bilo zaglavljeno u pesku, a na njemu su bili tragovi krvi.

U obližnjem kampu pronađeni su i veliki nož i kuka.

Optuženom je u četvrtak na sudu pročitana optužnica za otmicu i pokušaj ubistva, a policija istražuje njegovu umešanost u druge zločine.

Inače, optuženi je poznat po tome da ima nekoliko profila na stranicama za upoznavanje na kojima se opisuje kao ljubitelj kampovanja i ribar koji je u potrazi za vezom.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja