(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Irski kung-fu turista sam pretukao naoružanu tursku bandu
Foto: Printscreen Youtube

Okršaj u Istanbulu

(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV: Irski kung-fu turista sam pretukao naoružanu tursku bandu

Planeta -
Napadači su od Irca razbijali stolice, lupali ga šipkama, ali ništa nije pomoglo da ga obore na zemlju.Tada se Irac baš iznervirao i patosirao nekoliko Turaka na zemlju, pa su ostali odustali od daljeg napada

ISTANBUL - Istambulska četvrt Aksaraj bio je poprište ulične tuče koja se retko može videti, kada je jedan irski turista uspeo sam da izađe na kraj sa celom bandom turskih uličnih prodavaca.

Ulični okršaj usledio je kada je kurpulentni Irac hteo da uzme vodu iz frižidera jedne od uličnih prodavnica, ali je to učinio veoma nespretno jer su sve flaše popadale na ulicu. Padanje flaša na ulicu veoma je naljutilo vlasnika radnje koji je prvo turistu udario drvenom letvom, što se pokazalo velikom greškom.

Snimak je prikazao da Irac skoro nije osetio udarac, a obračun se iz prodavnice preselio na ulicu. Vlasniku radnje u pomoć priskočile su i druge kolege, ali niko od njih nije mogao da savlada irskog Brus Lija.

Napadači su od Irca razbijali stolice, lupali ga šipkama, ali ništa nije pomoglo da ga obore na zemlju.

Tada se Irac baš iznervirao i patosirao nekoliko Turaka na zemlju, pa su ostali zbog straha da ne završe kao kolege odustali od daljeg napada.

Kako su objavili britanski mediji kasnije je utvrđeno da su se turski prodavci usmerili na pogrešnog. Lik koji ih je patosirao je profesionalni bokser.

Zaključak na kraju ove neobične priče je da su se taj dan turski prodavači definitivno namerili na pogrešnog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track