(VIDEO) OVO JE NAJGORI VODOINSTALATER IKAD: Potpopio im je stan! Pogledajte njegovu borbu sa vodom
Foto: Youtube

Nestvarno

(VIDEO) OVO JE NAJGORI VODOINSTALATER IKAD: Potpopio im je stan! Pogledajte njegovu borbu sa vodom

Planeta -

Kada su primetili da im u kupatilu curi jedna od cevi, vlasnici stana u Lake Forestu u Kaliforniji pozvali su, logično, vodoinstalatera. Umesto da problem reši, on je uspeo da im uništi pola stana.

Vodoinstalatere obično zovemo kako bi spasili stvari i vratili nam život u normalu. Kada pak pogledate snimku haosa koji je izazvao vodoinstalater u jednom stanu u Kaliforniji, bićete zahvalni što nikad niste morali imati posla s takvim tipom.

Ovaj se vodoinstalater naime odazvao na poziv vlasnika stana koji su primetili da im u kupatilu jedna cev pušta vodu. Umesto da pre popravke isključi vodu u stanu, ovaj vodoinstalater je odlučio da cev popraviti bez toga zbog čega je napravio poplavu u kupatilu, hodniku a štetu je pretrpeo i stan ispod.

Njegova bitka s vrućom vodom koja je šikljala iz zida bila je gotovo epska.

Da stvar bude još bizarnija, čini se da je vodoinstalater vlasnicima hteo da uštedi novac. Naime, privremeno isključivanje vode zbog popravaka u zgradi se naplaćuje 150 američkih dolara. Umesto da su to platili, vlasnike će popravci stana sada koštati sigurno nekoliko hiljada dolara

(N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track