(VIDEO) POHOTNA UČITELJICA IDE U APS: 10 godina robije jer je zavela đaka (13) i zatrudnela s njim!
Foto: Printscreen YouTube

Presuda

(VIDEO) POHOTNA UČITELJICA IDE U APS: 10 godina robije jer je zavela đaka (13) i zatrudnela s njim!

Planeta -

Zanosna nastavnica engleskog iz Teksasa Aleksandrija Vera (24), kojoj je pretilo 30 godina robije zato što je redovno održavala seksualne odnose sa svojim 13-godišnjim učenikom i zatrudnela sa njiim, osuđena je na mnogo manju kaznu - 10 godina zatvora.

Vera je priznala da je punih devet meseci imala gotovo sakodnevne seksualne odnose sa neimenovanim učenikom, a i dalje tvrdi da su njih dvoje zaljubljeni i da su sve vreme imali podršku njegovih roditelja.

Aleksandrija Vera sluša presudu (Foto: Printscreen YouTube)
Aleksandrija Vera sluša presudu (Foto: Printscreen YouTube)

Romansa je trajala tokom druge polovine 2015. i početkom 2016, a istraga je utvrdila da je Vera u januaru prošle godine zatrudnela sa dečakom, pa je abortirala. Tužilac je na sudu rekao da je njena ćerkica (6) znala za tu vezu, čak je tog dečaka zvala "tata". Takođe je izjavio da su Verinom telefonu pronađene dečakove porno fotografije, pa i da je dozvoljavala drugim učenicima da se seksaju u njenoj kući.

Verin advokat zasnovao je odbranu na tezi da je ona sama bila žrtva porodičnog nasilja. Terapeutkinja Karen Loson svedočila je za odbranu da Vera ima veliko srce, da je bila zaljubljena u dečaka i da ima snažnu potrebu da bude voljena jer je isama preživela traumu. Predstavio ju je kao odgovornu osobu koja je počela da radi sa 14 godina, kupila prvu kuću sa 21. i uspela da završi koledž.

Sudija je jeste osudio na 10 godina robije, ali joj je dao mogućnost da, kad izdrži polovinu kazne, podnese molbu za uslovno oslobađanje. Dodao je da ne veruje da ona predstavlja opasnost po neko drugo dete, ali da kazna koja joj je određena mora da bude primer za sve ostale.

""Počinili ste užasan zločin... Ovo je upozorenje učiteljima: ako počinite ovakav zločin, bićete surovo kažnjeni... Želimo da učitelji obrazuju našu decu. Želimo da drže ruke dalje od naše dece", rekao je u obrazloženju sudija Majk Mekspejden.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track