(VIDEO) FATALNI BERMUDSKI TROUGAO: Poletela je s decom, a onda ih je misteriozna sila sve progutala!
Foto: Printscreen Youtube

Nestali

(VIDEO) FATALNI BERMUDSKI TROUGAO: Poletela je s decom, a onda ih je misteriozna sila sve progutala!

Planeta -

Američka Obalna straža pronašla je ostatke privatnog aviona koji je nestao u Bermudskom trouglu.

U avionu su bili američki biznismen koji je pilotirao Nejtan Ulrih (52), Dženifer Blumin (40) i njeni sinovi, Finija (4) i Teodor (2). Ostaci aviona pronađeni su kod Bahama, a spasilačke ekipe i dalje traže preživele.

Kontrola leta je u ponedeljak oko 14 sati po lokalnom vremenu izgubila kontakt sa pilotom. U tom trenutku Micubišijev dvomotorac MU - 2B s porodicom nalazio se 60-ak kilometara istočno od ostrva Eljutera na visini od sedam kilometara.

Ulrih je poletio iz Portorika u 11 sati, a krajnja destinacija bila mu je Tajtusvil na Floridi. Uzrok nesreće još uvek je misterija, a portparol Obalne straže kaže da su uslovi za letenje bili idealni.

Nestala Dženifer Blumin (40) je bila vlasnica kompanije Skylight Group, koja se bavi organizovanjem vrhunskih društvenih događaja. Stradali pilot je također imao vlastitu kompaniju i ovog februara je prošao obuku za pilota.

U Bermudskom trouglu je u poslednjih 100 godina pod nerazjašnjenim okolnostma izginulo oko 1.000 ljudi. Svake godine misteriozno nestane u proseku četiri aviona i 20 brodova.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track